Kyrvän nuppi naapurintyttöä naidaan

Kurkottelin usein katselemaan, kuinka syljellä liukastamaani paljaaseen vakoon upposi yhä suurempia, kotoa löytämiäni tylppäpäisiä esineitä. Kuinka ne riettaan rytmikkäästi upposivat sisääni levittäen pienen pimpsani tiukasti pingoittuneeksi, kuperaksi kummuksi niiden ympärille. Jossain välissä muistinkin taas korttelimme läheisyydessä asustelevat miehet ja pojat.

Päivystin talomme portilla kuin likainen pieni lutka luoden miehille kutsuvia katseita ja tehden juttusille päästyäni yhä vain suorempia ehdotuksia. Haaremini pysyi kuitenkin lähes ennallaan, koska joitain miehiä muutti pois tai sitten he kiinnijäämisen pelossa välttelivät seuraani.

Tämä ei minua haitannut, koska aina löysin jostain uusia, yhä mielenkiintoisempia tuttavuuksia. Yksi tuttavuuksista oli todella vanha herrasmies, joka asui vastapäisessä talossa. Kauko oli entinen kansakoulun opettaja, joka oli ollut leskenä jo kymmeniä vuosia. Minä sain kutsua häntä etunimellä, mutta hän teititteli minua kuin parempaakin prinsessaa. Tuo suhde oli hyvin erilainen kuin muiden miesten kanssa. Hän ei runkkinut eikä kosketellut minua. Ei koskaan ollut edes alasti tai puolipukeissa!

Sain häneltä jo heti ensikerralla lahjaksi huulipunan, jota osaamattoman tuhruisesti levittelin pienille huulilleni. Sitten riisuin vaatteeni antaen hänelle jalastani riisumani alushousuni ja kävin hänen sängylleen leidimäisesti makailemaan.

Hän palveli minua kohteliaasti täyttäen pienimmätkin toiveeni, nuuhkien aina silloin tällöin likaisten nimettömien suloista tuoksua…. Tunsin olevani todella haluttua seuraa tämän tietyn miesporukan keskuudessa, eikä heidän intoa ainakaan laimentanut yhtään se, että nännini olivat kuin huomaamatta alkaneet kehittyä.

Iltaisin katselin itseäni peilistä: Vaaleat, pitkät hiukset valuivat alas olkapäilleni. Vaalea, laiha, täysin rinnaton pikkutytön vartalo. Nuo omituisen isoiksi turvonneet, hailakan vaaleanpunaiset nännit hallitsivat häiritsevästi kuvajaistani. Vatsani oli litteä, jonka alapuolelta työntyi vahvasti eteenpäin pullottaen karvaton häpykumpu, joka loppui siron viivan halkaistessa sen kahteen symmetriseen osaan, jotka puolestaan sukelsivat karvattoman sileinä hoikkien reisieni väliin.

Reiteni olivat hyvin laihat, joten jalkani näyttivät enemmänkin pitkiltä tikuilta. Usein yritin tarkastella peppuanikin: Talvi oli mennyt menojaan ja huomaamattani kevätkin läheni loppuaan. Nyt oli aika jättää kaupungin minulle jo hyvin vilkkaaksi käynyt seuraelämä muutamaksi kuukaudeksi taakse. Isäni saattaessa palasin isovanhempieni maatilalle kesänviettoon. Heti ensisilmäyksellä huomasin osan vanhoista työmiehistä jälleen vaihtuneen, mutta osa oli vanhoja tuttujani.

Hyvin nopeassa temmossa se heille selvisikin. Nyt vain käyttäydyin edelliskesää viettelevämmin. Ennen olin odottanut, että kuka mahtaisi tulla luokseni kiireisin askelin, tarttuisi käteeni ja puolijuoksulla taluttaisi minut milloin minnekin jännittävään piiloon. Nyt toimin aivan toisin: Sitten kävelin määrätietoisesti valitsemani miehen läheisyyteen ja kun sain puoleeni hyväntuulisen katseen, nostin hameeni helmaa paljastaen valkoisen, pienen pyllyni vinkiksi, että navetan ylisillä olisi taas runkkuhetkiä tarjolla….

Siellä sitten käärin mekkoni niin ylös, että mies pystyi seisaaltaan runkkimaan edessäni katsellen samalla lähietäisyydeltä sormieni uppoamista sisälleni. Usein he halusivat samalla myös sormettaa pimppiäni, mutta uskalsivat työntää kerralla vain yhtä sormea sisääni, joka sekin tuntui taivaalliselta nautinnolta.

Maalla opin arvostamaan jo hieman kehittyineitä nännejäni, koska huomasin niiden herättävän suurta kiinnostusta miehissä. Olin alkanut nauttia, kun kiimaiset, parransängen ympäröimät huulet imivät orastavia ketunneniäni. Kaikki tuntui jatkuvan vanhalla mallilla. Koskettelut ja leikit jatkuivat meidän välillämme. Mummoni sormetti minua ja minä häntä usein iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Miehet eivät vieläkään uskaltaneet työntää sisääni kovia kyrpiään ja edelliskesän tavoin Kalevi oli toimissaan kanssani kaikkein rohkein.

Itse asiassa Kalevista oli muodostunut minulle lempileikkikaverini, joka lähes poikkeuksetta riisui itsensä täysin alasti. Usein hän nosti minut istumaan vatsallaan lepäävän kovan kullinsa päälle, jossa aloin pyöritellä lantiotani. Suuri kyrvän varsi halkoi pienen pilluni kostunutta vakoa hurjalla kiihkolla ja painautuminen tiukasti sitä vasten alkoi tuottaa yhä suurempaa nautintoa minulle.

Orgasmin tullessa hän kietoi minut tiukasti karvaista rintaansa vasten ja tulikuumat suihkut roiskusivat tiukasti yhteenpuristuneiden vatsojemme väliin tahrien meidät molemmat tuolla niin ihanan liukkaalla hunajalla. Suru-uutinen keskeytti kesänviettoni ikävästi. Mummoni sisko oli kuollut pitkäaikaisen sairauden johdosta ja mummoni joutui lähtemään kauas toiselle paikkakunnalle. Minua hän ei voinut ottaa mukaansa, joten ensin kuvittelin, että nyt vasta alkaisikin tapahtua!

Mummoni kuitenkin kertoi minulle, ettei voisi jättää minua myöskään miesten kanssa tilalle, koska oli hyvinkin tietoinen siitä, mitä navetan ylisillä, katseilta piilossa tapahtui. Hän otti isääni yhteyttä ja saikin sovittua, että tämä tulisi noutamaan minut joksikin aikaa takaisin kaupunkiin. Aikataulut eivät vain oikein sopineet yhteen, joten mielessäni välähti vielä toivon kipinä. Mummin lähdettyä viettäisin vielä yhden yön maalla, ennen kuin isäni noutaisi minut… Turhaa oli haaveilu!

Mummoni oli viisas nainen, joka kyllä arvasi riettaat ajatukseni pienessä mielessäni ja määräsikin minut yöksi nukkumaan vaarini huoneeseen. Ei sillä, etten pitänyt vaaristani, joka oli kaikin puolin jämpti mies mutta varsin juro, niin käytökseltään kuin ulkoisestikin. Hän oli hyvin vähäsanainen ja puhui työmiehille ainoastaan tarvittavat ohjeet.

Mummoni kanssa hän ei juuri puhunut ja ainoat hymyt hänen kasvoillaan olivat suunnattuja minulle, kun keinutuolissa joskus iltaa istuimme. Vartaloltaan vaarini oli lyhyt, mutta ikäisekseen hyvin lihaksikas.

Vatsaa hänellä ei ollut ja auringossa ruskettuneet kasvot olivat hyvin ahavoituneet ja raskasta maalaiselämää nähneet. Päivisin vaaria ei askareiltaan paljoakaan näkynyt ja iltaisin hän palasi töistään usein niin myöhään, että olin jo makuukammarissa teeskentelemässä syvässä unessa nukkuvaa tyttöä. Huvittavinta oli, että hän oli yksi niistä tilan harvoista miehistä, joita en ollut koskaan nähnyt alasti.

Huvittavaa oli myös se, että hän oli tilan ainoa mies, joka ei koskaan minun aikanani ollut käynyt mummoni tavaralla. Tästä olin tehnyt jo omia lapsellisia johtopäätöksiäni, joten tuleva yö kismitti minua jo valmiiksi.

Tuli ilta ja kävin pikaisesti pesytymässä. Kuumassa saunassa lotrailin kiukuissani enemmän kuin ennen, koska mummoni kielsi yleensä kaivosta kannetun veden turhan tuhlaamisen. Puin valkoisen pitkän yöpaidan päälleni ja menin vaarini kammariin. Epäilin, että nyt tulisi pitkästä aikaa tylsin yö maalla ja painoin silmäni kiinni. Nukahdin jo ennen kuin vaarini palasi saunasta. Niin kummallista, kiihottavaa ja todentuntuista, että muistan unen varsin tarkasti vielä nykyisinkin: Hänen auki levittyneestä vitusta alkoi työntyä ulos pitkä miehen kyrpä, jonka päästä valui paksuna virtana valkoista runkkia.

Se näytti tavallaan siltä kuin joku olisi nussinut häntä sisältä päin saaden jatkuvaa, loppumatonta orgasmia. Tuo kalu teki samanlaista, rauhallista edestakaista liikettä, vaikka mummoni makasi täysin aloillaan ainoastaan kiimaisena vikisten.

Mummini oli levittänyt kätensä sängylle levälleen ja suurista rinnoista purskui maitoa yhtenä suihkuna lähes kattoon saakka. Hän käänsi minut tuttuun lusikka-asentoon. Silloin tuo mummoni sisältä työntyvä kyrpä kiemurteli jalkoväliini kuin käärme ja upposi valuvaan, pieneen pimppiini yhä uudestaan ja uudestaan, yhä syvemmälle, syvemmälle sisääni…. Heräsin säpsähtäen unesta, hengästyneenä kiihkosta. Ihoni oli yöpaidan alla nihkeän hikinen ja tunsin, kuinka pimpistäni oli valunut liukasta mahlaa laihoille reisilleni valtavat määrät.

Reiteni tuntuivat limaisilta niljahdellessaan toisiaan vasten. Allani oleva patjakin tuntui saaneen kosteutta ja kauhuissani mietiskelin, että olinko pissanut vahingossa vaarini sänkyyn. Työnsin peppuani varovasti taaksepäin, kun tunsin vaarini makaavan takanani. Pelästyin entistä enemmän, josko vaarini olisi tajunnut nautinnollisen uneni, mutta hänen hengityksestään päättelin, että hän saattoi hyvinkin nukkua.

Vedin peppuni hitaasti pois vaarini vierestä. Salaa yritin kurkoittaa selkäni takana makaavaa vaaria kädelläni arvioidakseni hänen nukkuma-asentonsa. Tunsin karhean kankaan päältä vatsan lihakset ja päättelin hänen makaavan selällään.

Vaivihkaa käännyin ympäri ja siinä se nyt sitten oli: Silmäni nauliintuivat saman tien punottavaan, suippoon terskaan. Se koristi ohuehkon kyrvän päätä housun kauluksen välistä ulos pullahtaneena. Äskeisen unen nostattama kuumotus poltti pientä pilluani kuumeen lailla, enkä voinut olla ihailematta salaa vaarini kalua. Näkikö vaarinikin samaa unta? Nostin varovasti yöpaitani helmaa alkaen määrätietoiseti kosketella kiihotuksesta turvonnutta häpyäni.

Karvaton pimppani tuntui valtavan liukkaalta sen huokuessa kuumaa lämpöä pienille sormilleni. Jatkoin runkkaamista tuijottaen samalla tuota suhteellisen jäntevän näköistä kyrpää. Heräisikö vaarini siihen vai pystyisinkö edes silittämään tuota hiukan salaa?

Hengitykseni takerteli kurkussani, kun pieni käteni alkoi lähestyä hiljaa vaarini etumusta. Sormeni olivat pysähtyneet jännityksen lamauttamina sisälle kuumuuteeni ja mahlavirtani vuoti purona liukastaen pienen pyllyvakoni. Seurasin lähes hengittämättä vaarini kasvoja viimeisellä kurotuksellani—ja sitten se tuntui kädessäni. Sileän kullin varsi oli kuuma ja hieman niljakas. Painoin käteni vasten sen pyöreää terskaa, joka tuntui sykkivän hieman. Vaarini hengitys oli muuttunut hieman tiheämmäksi ja kuulin, kuinka hän nielaisi hiljaa käteni painaessa nuppia hänen vatsaansa vasten.

Uskaltaisinko runkkia edes vähän? Vain kaksi pientä pumppausta…. Sormeni kietoutuivat hellästi selvästi kovettuneen kalun varteen. Sen juuresta löysin löysempää nahkaa, jota aloin liikutella varovasti edestakaisin. Pumppasin muutamia kertoja ja kuuntelin vaarini hengitystä. Sormeni alkoivat jälleen liukua syvällä sisälläni ja tilanteen käsinkosketeltava jännitys alkoi laueta jo hieman.

Tuntui ihanalta… Niin ihanalta, että nautinnossani jatkoin vaarini runkkimista unohtaen tarkkailla hänen kasvojaan ja hengitystä. Vaarini nosti päätään hieman ylöspäin. Vilkaisin peloissani hänen kasvojaan: Olin jo vetämässä häpeillen kättäni pois kalulta, kun hän sanoi hiljaisella äänellä: Vedin limaiset sormet ulos pimpistäni siirtäen ne housun etumukselle, laskien niitä alemmaksi. Toinen käteni runkkasi samalla housunkauluksen puristuksesta ponnahtaen vapautunutta vanhan miehen kalua.

Keskeytin runkkimisen hetkeksi saadakseni vedettyä housut kokonaan hänen jalastaan. Hän taivutti selkäänsä hieman kaarelle auttaakseen minua toimissani ja kerraston alaosa liukui helposti pois hänen päältään.

Vaarini ei ollut kovinkaan karvainen mies. Ainoastaan vahvojen reisien välissä oli pitkäkarvainen tuuhea pusikko, josta ohut, hieman lyhyehkö kulli kurkotti päätään urhoollisena ylöspäin. Vaarini levitti jalkojaan ja pääsin nyt pyörähtämään polvilleni istumaan hänen eteensä. Nopeasti vedin yöpaitani pois päältäni paljastaen pienet ketunnenät, joiden päihin aina kiihottuessani turposi pienet kovettuneet nappulat. Tarrauduin kuumana sykkivän kyrvän varteen alkaen samalla liikutella esinahkaa puristavalla otteella.

Toinen käteni löysi pyöreät kivekset karvoituksen keskeltä. Ne olivat hyvin symmetriset eivätkä roikkuneet, kuten monella vanhemmalla miehellä olin nähnyt. Ne tuntuivat kuumilta palloilta, jotka olivat kuroutuneet heti suonikkaan kullin karvaiseen juureen. Vaarin hengitys mukaili puristavan otteeni liikkeitä ja tummanvioletin terskan pää valui vuolaana kirkasta nestettä, joka liukasti ylösalas vetelemäni esinahan liikettä. Ajattelin, että tässä kun rauhassa sai touhuta, niin miksi en katsastaisi naisen vaatekomeroa, koska rakastin naisten alusvaatteita!

Menin makuuhuoneeseen ja löysin sieltä toinen toistaan ihanempia alusvaatteita. Stringejä, jotka oli haarovälistä auki, stay-uppeja, korsetteja… Alahyllyltä löytyi myös paljon kauniita juhlakenkiä. Olin ihan kiimassa vieraan naisen vaatekaapilla, joka oli täynnä seksikkäitä asuja, nami. Niinpä päätin, että vähän kokeilisin niitä. Puin mustat stringit, joissa oli niin iso etuosa, että sain posliinit pallini ja kyrvän sinne sisään piiloon, ja muuten pelkkää narua; mustat, tosi ohuet, kiiltävät stay-upit ja ihanat, korkeilla piikkikoroilla olevat juhla-avokkaat.

Keikistelin peilin edessä ja koskettelin itseäni. Lähdin olohuoneeseen, missä naapurin rouva nukkui ja istuin sohvalle hänen viereensä. Hieroin puolikovaa kaluani ja katselin tuota kauneutta.

Hän oli tosi raskaassa unessa ja uskaltauduin koskettamaan häntä. Kokeilin vähän nostaa paitaa. Siellä näkyi punaiset läpikuultavat rintsikat, joista pullotti isoimmat nännit, mitä koskaan olin nähnyt. Nostin paidan hänen rintojensa yli ja aloin hitaasti avata housunnappeja.

Ei vieläkään mitään heräämisen merkkejä, vaikka olin housut riisunut. Edessäni oli melkein nelikymppisen naisen haarat avoinna, punaiset, haaroista avoimet stringit, joista tosi isot lerpat häpyhuulet pursusivat.

Pikkuhiljaa uskalsin koskea enemmän. Aloin hieroa klitorista ja pian lerppujen huulien välistä alkoi valua kirkasta pillumehua. En malttanut olla maistamatta ja työnsin pääni jalkojen väliin ja nuolaisin kiimamehut, mmmm…! Pyörittelin kieltä klitoriksen ympärillä ja ihmettelin hieman, kun rouva ei muka herännyt.

Kun katsoin hänen kasvojaan, huomasin hänen silmänsä olevan avoinna ja katsovan minua suoraan silmiin sanomatta mitään. Jatkoin nuolemista hieman paniikissa.

Mitä oikein olin tekemässä, mietin. Pian hän sanoi hiljaa: Säikähdin hieman ja kullini laski puolikovaksi. Nousin ylös hänen eteensä ja rouva tarrasi kulliini sanoen: Sitten hän imaisi kullini suuhunsa ja se paisui taas täyteen mittaansa.

Menin hänen päälleen asentoon ja työnsin kullini takaisin hänen suuhunsa ja aloin imeä noita roikkuvia häpyhuulia välillä työntäen kielen sisään pilluun. Pian siirryin alaspäin ja nuoleskelin välilihaa ja pian upotin kieleni nopeasti niin syvälle hänen peppureikäänsä kuin vain sain. Rouva inahti ja imaisi kullini melkein kurkkuunsa.

Nuolin reiän ympärystää ja rouva runkkasi kädellään kulliani niin kovasti, että tuntui kuin se olisi ollut tulessa. Pian tunsin lämpimän hengityksen peppureikäni kohdalla ja sen jälkeen kostean ja pehmeän kielen kosketuksen. Se tuntui taivaalliselta ja työnsin persettäni kohti hänen kasvojaan.

Olimme molemmat toistemme peräreikien kimpussa välillä upottaen kielemme sinne sisään. Samalla hän hyväili ja siveli käsin minun sileitä jalkojani, joissa stay-upit olivat. Tästä olin aina uneksinut. Nousin pois hänen päältään ja menin istumaan sohvalle ja vedin hänet päälleni. Hän jäi jalkojensa varaan eteeni ja alkoi hitaasti upottaa kaluani sisäänsä samalla levittäen isoja häpyhuuliaan pois edestä.

Riisuin rintaliivit ja eteeni pullahti pienet terhakat tissit, joissa oli isot, tosi tummat nännipihat ja tosi ulonevat nännit. Otin toisen nännin suuhuni ja toisen sormieni väliin ja aloin imeä ja pyöritellä niitä.

Mummoni kanssa hän ei juuri puhunut ja ainoat hymyt hänen kasvoillaan olivat suunnattuja minulle, kun keinutuolissa joskus iltaa istuimme.

Vartaloltaan vaarini oli lyhyt, mutta ikäisekseen hyvin lihaksikas. Vatsaa hänellä ei ollut ja auringossa ruskettuneet kasvot olivat hyvin ahavoituneet ja raskasta maalaiselämää nähneet. Päivisin vaaria ei askareiltaan paljoakaan näkynyt ja iltaisin hän palasi töistään usein niin myöhään, että olin jo makuukammarissa teeskentelemässä syvässä unessa nukkuvaa tyttöä.

Huvittavinta oli, että hän oli yksi niistä tilan harvoista miehistä, joita en ollut koskaan nähnyt alasti. Huvittavaa oli myös se, että hän oli tilan ainoa mies, joka ei koskaan minun aikanani ollut käynyt mummoni tavaralla. Tästä olin tehnyt jo omia lapsellisia johtopäätöksiäni, joten tuleva yö kismitti minua jo valmiiksi.

Tuli ilta ja kävin pikaisesti pesytymässä. Kuumassa saunassa lotrailin kiukuissani enemmän kuin ennen, koska mummoni kielsi yleensä kaivosta kannetun veden turhan tuhlaamisen.

Puin valkoisen pitkän yöpaidan päälleni ja menin vaarini kammariin. Epäilin, että nyt tulisi pitkästä aikaa tylsin yö maalla ja painoin silmäni kiinni. Nukahdin jo ennen kuin vaarini palasi saunasta. Niin kummallista, kiihottavaa ja todentuntuista, että muistan unen varsin tarkasti vielä nykyisinkin: Hänen auki levittyneestä vitusta alkoi työntyä ulos pitkä miehen kyrpä, jonka päästä valui paksuna virtana valkoista runkkia. Se näytti tavallaan siltä kuin joku olisi nussinut häntä sisältä päin saaden jatkuvaa, loppumatonta orgasmia.

Tuo kalu teki samanlaista, rauhallista edestakaista liikettä, vaikka mummoni makasi täysin aloillaan ainoastaan kiimaisena vikisten. Mummini oli levittänyt kätensä sängylle levälleen ja suurista rinnoista purskui maitoa yhtenä suihkuna lähes kattoon saakka.

Hän käänsi minut tuttuun lusikka-asentoon. Silloin tuo mummoni sisältä työntyvä kyrpä kiemurteli jalkoväliini kuin käärme ja upposi valuvaan, pieneen pimppiini yhä uudestaan ja uudestaan, yhä syvemmälle, syvemmälle sisääni…. Heräsin säpsähtäen unesta, hengästyneenä kiihkosta. Ihoni oli yöpaidan alla nihkeän hikinen ja tunsin, kuinka pimpistäni oli valunut liukasta mahlaa laihoille reisilleni valtavat määrät.

Reiteni tuntuivat limaisilta niljahdellessaan toisiaan vasten. Allani oleva patjakin tuntui saaneen kosteutta ja kauhuissani mietiskelin, että olinko pissanut vahingossa vaarini sänkyyn. Työnsin peppuani varovasti taaksepäin, kun tunsin vaarini makaavan takanani. Pelästyin entistä enemmän, josko vaarini olisi tajunnut nautinnollisen uneni, mutta hänen hengityksestään päättelin, että hän saattoi hyvinkin nukkua. Vedin peppuni hitaasti pois vaarini vierestä.

Salaa yritin kurkoittaa selkäni takana makaavaa vaaria kädelläni arvioidakseni hänen nukkuma-asentonsa. Tunsin karhean kankaan päältä vatsan lihakset ja päättelin hänen makaavan selällään. Vaivihkaa käännyin ympäri ja siinä se nyt sitten oli: Silmäni nauliintuivat saman tien punottavaan, suippoon terskaan.

Se koristi ohuehkon kyrvän päätä housun kauluksen välistä ulos pullahtaneena. Äskeisen unen nostattama kuumotus poltti pientä pilluani kuumeen lailla, enkä voinut olla ihailematta salaa vaarini kalua.

Näkikö vaarinikin samaa unta? Nostin varovasti yöpaitani helmaa alkaen määrätietoiseti kosketella kiihotuksesta turvonnutta häpyäni. Karvaton pimppani tuntui valtavan liukkaalta sen huokuessa kuumaa lämpöä pienille sormilleni. Jatkoin runkkaamista tuijottaen samalla tuota suhteellisen jäntevän näköistä kyrpää.

Heräisikö vaarini siihen vai pystyisinkö edes silittämään tuota hiukan salaa? Hengitykseni takerteli kurkussani, kun pieni käteni alkoi lähestyä hiljaa vaarini etumusta.

Sormeni olivat pysähtyneet jännityksen lamauttamina sisälle kuumuuteeni ja mahlavirtani vuoti purona liukastaen pienen pyllyvakoni. Seurasin lähes hengittämättä vaarini kasvoja viimeisellä kurotuksellani—ja sitten se tuntui kädessäni. Sileän kullin varsi oli kuuma ja hieman niljakas. Painoin käteni vasten sen pyöreää terskaa, joka tuntui sykkivän hieman. Vaarini hengitys oli muuttunut hieman tiheämmäksi ja kuulin, kuinka hän nielaisi hiljaa käteni painaessa nuppia hänen vatsaansa vasten.

Uskaltaisinko runkkia edes vähän? Vain kaksi pientä pumppausta…. Sormeni kietoutuivat hellästi selvästi kovettuneen kalun varteen.

Sen juuresta löysin löysempää nahkaa, jota aloin liikutella varovasti edestakaisin. Pumppasin muutamia kertoja ja kuuntelin vaarini hengitystä. Sormeni alkoivat jälleen liukua syvällä sisälläni ja tilanteen käsinkosketeltava jännitys alkoi laueta jo hieman.

Tuntui ihanalta… Niin ihanalta, että nautinnossani jatkoin vaarini runkkimista unohtaen tarkkailla hänen kasvojaan ja hengitystä. Vaarini nosti päätään hieman ylöspäin. Vilkaisin peloissani hänen kasvojaan: Olin jo vetämässä häpeillen kättäni pois kalulta, kun hän sanoi hiljaisella äänellä: Vedin limaiset sormet ulos pimpistäni siirtäen ne housun etumukselle, laskien niitä alemmaksi.

Toinen käteni runkkasi samalla housunkauluksen puristuksesta ponnahtaen vapautunutta vanhan miehen kalua. Keskeytin runkkimisen hetkeksi saadakseni vedettyä housut kokonaan hänen jalastaan. Hän taivutti selkäänsä hieman kaarelle auttaakseen minua toimissani ja kerraston alaosa liukui helposti pois hänen päältään. Vaarini ei ollut kovinkaan karvainen mies.

Ainoastaan vahvojen reisien välissä oli pitkäkarvainen tuuhea pusikko, josta ohut, hieman lyhyehkö kulli kurkotti päätään urhoollisena ylöspäin. Vaarini levitti jalkojaan ja pääsin nyt pyörähtämään polvilleni istumaan hänen eteensä.

Nopeasti vedin yöpaitani pois päältäni paljastaen pienet ketunnenät, joiden päihin aina kiihottuessani turposi pienet kovettuneet nappulat. Tarrauduin kuumana sykkivän kyrvän varteen alkaen samalla liikutella esinahkaa puristavalla otteella. Toinen käteni löysi pyöreät kivekset karvoituksen keskeltä. Ne olivat hyvin symmetriset eivätkä roikkuneet, kuten monella vanhemmalla miehellä olin nähnyt. Ne tuntuivat kuumilta palloilta, jotka olivat kuroutuneet heti suonikkaan kullin karvaiseen juureen.

Vaarin hengitys mukaili puristavan otteeni liikkeitä ja tummanvioletin terskan pää valui vuolaana kirkasta nestettä, joka liukasti ylösalas vetelemäni esinahan liikettä. Rauhallisesti laskin kasvojani alaspäin kohti tuota ihanaa kalua. Kieleni nuolaisi valuvaa nuppia. Pisarat liukastivat kieltäni eivätkä maistuneet oikein miltään. Siirsin toisen käden puristavaan otteeseen kullin juuren vetäen samalla esinahan niin taakse kuin sen vain sain.

Tiukalle pingoittunut kullin iho kiilteli kutsuvasti ja sen päästä pieninä puroina valuvat, kirkkaan kiiltelevät limavirrat voitelivat kalun varren niin niljakkaaksi, että toisella kädelläni sain helposti runkittua nyrkkini puristuksessa sykkivää kyrpää. Nojauduin eteenpäin ja kiihdytin vetojani varressa. Toinen käteni puristi yhä kovempaa nytkähtelevän kullin juurta ja halusta vapisevin liikkein imaisin jo täysin violetiksi muuttuneen terskan pään nieluuni.

Pienet huuleni alkoivat imeä samassa tahdissa himokkaasti kalua. Se ei kuitenkaan mahtunut kovin syvälle suuhuni. Paine kalun varressa kasvoi ja salamannopeasti vaarini kädet tarttuivat hiuksiini työntäen päätäni kauemmaksi. Mulkku lopsahti ulos huulieni välistä ja neljä erillistä, kovalla paineella purkautuvaa spermasyöksyä ruiskahti kohti kattoa kuin suihkukaivosta. Haltioissani runkkasin yhä kovempaa tahtia ja kulli pirskoi viimeisiä pisaroitaan vatkauksessani ympäriinsä.

Vaarini huohotti silmät kiinni, voimattomana edessäni. Irrotin otteeni hänen kalustaan ja konttasin löystyvän, puolikovana nytkähtelevän, spermaisen kyrvän päälle istumaan. Aloin hieroa pientä, nyt jo tulvana valuvaa vakoa vasten tuota ihanaa, pienehköä salkoa.

Vaarini nosti päätään laskien sen saman tien jälleen takaisin tyynylle peittäen kasvoilla kätensä nähdessään pojantyttärensä villin sylitanssin hänen häpyluunsa ja pippelinsä päällä. Jonkinlainen huokaiseva nautinnon ääni pääsi vaarini suusta ja hän siirsi nopeasti kädet kasvoiltaan jaloilleni. Voimakkaalla liikkeellä hän veti minua ylemmäksi, jolloin hänen päällään ollut kerraston paita rullasi allani paljastaen hänen paljaan yläruumiinsa.

Hän irrotti otteensa alkaen vetää paitaa pois päältään. Istuin kyykkyasennossa hänen rintansa päällä tietämättä, mitä nyt pitäisi sitten oikein tehdä! Tunsin pissivirtojenkin kutittelevan jo alavatsaani… Paita lensi lattialle vaarini tarttuessa laihoihin nilkkoihin ja vetäessä minut miltei kaulansa päälle istumaan.

Siirsin jalkani koukkuun hänen päänsä molemmille puolille nojautuen taaksepäin käsieni varaan. Paljas, vielä karvaton pimppani oli vasten huohottavan vaarini kasvoja. Märät huulet alkoivat ahnaasti lipoa nuorta lihaani ja muutamaan otteeseen tuo himokas suu imaisi koko pienen pilluni kokonaan sisäänsä tiukkaan imuun.

Tuo tunne oli hyvin samanlainen, kuin mitä olin tuntenut viime vuosina vaginapumpulla pumpatessani. Pissa suihkusi paineella vaarini suuhun tämän niellessä sitä suuria määriä. Välillä pissaa suihkusi vaarin kasvoille ja sängylle, mutta se tuntui vain kiihottavan häntä lisää. Viimeiset pisarat tirskahtelivat vielä vaarini huulien välistä. Nousin sänkyyn seisomaan ja vaarini kurottautui lattialle ottaen paitansa ja pyyhkien kasvonsa siihen.

Pettyneenä katsoin, kuinka veltto kulli lepäsi vasten vaarini reittä. Olisiko tämä taas tässä? Vaarini katseeseen tuli lasittunut ilme. Hän kurottautui ottamaan minua vyötäisiltä kiinni painaen minut takaisin makaamaan sängylle kyljelleni.

Hän otti minut lusikka-asentoon vatsa selkääni vasten painaen löysän kullinsa kiiman ja pissavirtojen liukastamaan jalkoväliini. Käsivarret puristivat minua tiukasti sylissä löysän kalun tehdessä edestakaisia työntöjä reisieni välissä. Tunsin pientä nytkähtelyä kalun varressa ja se tuntui kovettuvan, hieman, mutta vain hyvin vähän. Vaarini hellitti otettaan ja siirsi kätensä pepulleni levittäen sitä hieman sormillaan. Samalla hän ohjasi löysän terskan häpyhuulieni väliin. Olihan vakoani kyntänyt jo muutama kalu, mutta nyt tulokulma olikin aivan toinen.

Terskan pää tuntui uponneen jo hieman odottavaan aukkooni. Samassa aloin tuntea, kuinka vaarini tupesta alkoi hiljaa nytkähdellen kasvaa varsi työntäen terskaa yhä syvemmälle neitsytpilluuni. Se tuntui sisälläni suurelta ja pitkältä. Sykkien se alkoi paisua vaossani tehden pillustani äärimmilleen pingoittuneen renkaan varren ympärille.

Tunsin, kuinka terska kynti sisälläni lähes vatsanpohjassa asti. Vaarini pidätti hengitystään varoen lyhyillä, nylkyttävillä työnnöillään satuttamasta pienoista tavaraani. Tunne oli sanoinkuvaamaton ja nyt tajusin saavani sitä, mitä olin jo niin kauan halunnut: Sivut, jotka täyttyisivät erilaisten kullien pillulleni antamista nautinnoista. Kauan ei rakastelumme kestänyt ja ilmeisestikin jännityksestä sekä tuskallisesta kireydestäni johtuen vaarini yritti vetää kalunsa nopeasti ulos.

Olin kuitenkin niin tiukka, ettei häpyni puristava ote kyrvän ympärillä hellittänyt, vaan peppuni seurasi vaarini nykäisevää liikettä. Samassa kulli suihkautti äkkiarvaamatta laavansa valtaisalla paineella sisääni. Piripintaan täyttynyt onkaloni sylkäisi vaarini kullin kovaäänisesti moiskahtaen ulos sisuksistani spermapurskahdusten säestäessä elämäni ensimmäisen rakastelun loppuhuipennusta….

Makasimme hiljaa vierekkäin… Makasimme hiljaa nähdessäni samalla onnellisuuden tähtiä silmissäni… Ne olivat kuin pieniä timantteja… Olisiko tällaista se mummoni minulle kertoma nautinto, jota pimpilläni vielä tulevaisuudessa, lukemattomia kertoja tulisin saamaan? Tagit irstasta seksiä isovanhemman kanssa Kiimainen vaari mummo neitsyt neitsytpillu nuori tyttö Paha pappa spermat pilluun sisään sukulaistarinat sukurutsaus vaari Vaarin tyttö.

Olimme edellisenä lämpimänä elokuun iltana ajaneet avovaimoni, Piritan, vanhempien luokse kyläilemään, kun …. Aloin hieroa klitorista ja pian lerppujen huulien välistä alkoi valua kirkasta pillumehua. En malttanut olla maistamatta ja työnsin pääni jalkojen väliin ja nuolaisin kiimamehut, mmmm…! Pyörittelin kieltä klitoriksen ympärillä ja ihmettelin hieman, kun rouva ei muka herännyt. Kun katsoin hänen kasvojaan, huomasin hänen silmänsä olevan avoinna ja katsovan minua suoraan silmiin sanomatta mitään.

Jatkoin nuolemista hieman paniikissa. Mitä oikein olin tekemässä, mietin. Pian hän sanoi hiljaa: Säikähdin hieman ja kullini laski puolikovaksi. Nousin ylös hänen eteensä ja rouva tarrasi kulliini sanoen: Sitten hän imaisi kullini suuhunsa ja se paisui taas täyteen mittaansa. Menin hänen päälleen asentoon ja työnsin kullini takaisin hänen suuhunsa ja aloin imeä noita roikkuvia häpyhuulia välillä työntäen kielen sisään pilluun.

Pian siirryin alaspäin ja nuoleskelin välilihaa ja pian upotin kieleni nopeasti niin syvälle hänen peppureikäänsä kuin vain sain. Rouva inahti ja imaisi kullini melkein kurkkuunsa. Nuolin reiän ympärystää ja rouva runkkasi kädellään kulliani niin kovasti, että tuntui kuin se olisi ollut tulessa. Pian tunsin lämpimän hengityksen peppureikäni kohdalla ja sen jälkeen kostean ja pehmeän kielen kosketuksen. Se tuntui taivaalliselta ja työnsin persettäni kohti hänen kasvojaan.

Olimme molemmat toistemme peräreikien kimpussa välillä upottaen kielemme sinne sisään. Samalla hän hyväili ja siveli käsin minun sileitä jalkojani, joissa stay-upit olivat. Tästä olin aina uneksinut.

Nousin pois hänen päältään ja menin istumaan sohvalle ja vedin hänet päälleni. Hän jäi jalkojensa varaan eteeni ja alkoi hitaasti upottaa kaluani sisäänsä samalla levittäen isoja häpyhuuliaan pois edestä. Riisuin rintaliivit ja eteeni pullahti pienet terhakat tissit, joissa oli isot, tosi tummat nännipihat ja tosi ulonevat nännit.

Otin toisen nännin suuhuni ja toisen sormieni väliin ja aloin imeä ja pyöritellä niitä. Rouva kyykki edessäni upottaen aina vain terskan nupin sisäänsä.

Hän nautti siitä todella kuten minäkin. Joka kerralla se oikein pullahti sisään märkään pilluun. Otin hänen lantiostaan kiinni ja painoin kullini ihan pohjaan ja hän urahti todella äänekkäästi. Naapurin vaimo sai nuorta munaa sisäänsä kiimaiseen pilluun. Sitten hän aloitti todellisen ratsastuksen.

Ihailin tuota lantion liikettä ja mitä hänen pillunsa teki minulle. Tunsin, kuinka hän jännitti lihaksiaan pillun sisällä ja tunsin, että olin tulossa, mutta ei vain irronnut.

Pari kertaa hän nosti itseään ylös ja takaisin alas samalla pumpaten pillulihaksiaan ja sitten hän alkoi nytkiä orgasmin kourissa lähes huutaen ja ejakuloida. En ennen ollut nähnyt sitä, kuinka nainen ampui lastit.

Sitä tuli tosi rajusti. Sain haukattua sitä suuhunikin. Saimme molemmat niin kovat orgasmit, ettemme kyenneet siitä liikkumaan viiteen minuuttiin. Aina välillä jompikumpi nytkähti ja väreet kulkivat pitkin kroppaa…. Tagit ejakuloida Kielletty syrjähyppy Kiimainen naapuri naapurin rouva Naapurin vaimo nuori mies pettää pettää tyttöystävää Ruiskuttaa pillunesteitä syrjähyppy vaimo vanhempi nainen.

Naapurin muija oli hakeutunut monta kertaa näkyvilleni, kun hänen oma ukkonsa oli ….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *