Etsin naisystävää isot nännit

Rinnat kun pullottavat paidan alla, eikä isoja juuri voi olla huomaamatta ja pienirintaisuuskin pannaan merkille. Miehen penis sen sijaan jää yleensä housujen kätköihin. Vain miehen seksikumppani t ja saunakumppanit yleensä ovat asiasta selvillä. Jos miehellä on pieni muna ja mies on muuten aivan upea, kärsii asiasta korkeintaan pariskunnan seksielämä jos sekään. Seuramiehenä tämä mies voi olla kuitenkin kadehdittava. Voi jestas tyttöjen positiivisen yllättyneitä ja samalla vielä ihastuneitakin ilmeitä kun poikaystävän housuista paljastuukin iso vehje, JEES!

Mutta entäs sitten taas käytännössä!? Osaathan sinä myöskin naida sillä? Sen pelkkä koko nyt ei todellakaan riitä vielä mihinkään. Ihan sama asia kun ostaisin hienon makeen näköisen kännykän, joka sitten lopulta toimiikin vitun surkeasti! Ei kestäisi kauaa koko vehje ja on muitakin vikoja tai käytännössä muuten vain hankalin taikka turhan monimutkainen.

Kun tiedän näitäkin isokaluisia tapauksiakin kanssa, jotka lopulta onkin tullut jätetyksi sen takia että eivät olekkaan sitten muuten hallinneet naimahommia. Vaan olet arvosi tunteva mies. Parempi yksin kuin huonossa suhteessa kumppanin kanssa johon et ole tyytyväinen, mies ansaitsee naisen josta voi olla kaikin puolin ylpeä ja joka tyydyttää miehen tarpeet niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Siitä sen tietää että asia vaivaa sinua niin paljon että tulet nettiin sen takia. Mä annan sulle luvan olla mies joka tietää mitä haluaa; se on oikein ja osoittaa että sinulla on terve itsetunto ja arvomaailma! Ole kuitenkin armollinen sille naiselle. Älä kerro että jätät hänet pienten rintojen takia. Sano vain sitä että et tunne oikein että olette oikea pari ja haluat jatkaa vapaana. Katsos, olet fiksu mies etkä halua aiheuttaa naiselle itsetunto-ongelmia.

Maailmassa kun on miehiä joille pienetkin tisut on ihan ok, joten turha kusta heidän kintuilleen ja tehdä siitä neidistä rintavarustustaan märehtivää vaikeaa akkaa. Itse muuten päästin hiljattain kauniilla suurilla rinnoilla varustetun naisen "kiertoon". Hänen luonteensa ei ollut mulle mieleinen, oli sellainen liian puhelias ja kovin meneväinen. Minulle sopii hiukan toisenlainen nainen paremmin: Ehkä ei kannata yrittää, koska teille kummallekin löytyy varmasti omat ihailijat, jotka ihailevat teitä ihan aidosti ilman yhteen ruumiinosaan tuijotusta.

Ihmettelen vaan, että mikäli sulle rintojen koko -ja nimenomaan niiden suuruus- on tärkeää, miksi olet edes alkanut hengata tämän naisen kanssa? Sama, jos ehdottomasti vain pitkistä miehistä pitävä nainen alkaisi hengata senttisen kaverin kanssa. Mutta tämä lieneekin provo. Ja sitten lopuksi asiaan: Oikeasti on aika hirveetä, jos nuoret vielä uskoo näitä juttuja ja kyllähän ne uskoo. Naisena en haluaisi tietää eron syytä, mikäli mies pitäisi rintojani liian pieninä, mutta ymmärrän aiheen hyvin.

Intohimo on asia, joka eniten erottaa kaverisuhteen seurustelusuhteesta ja itse ainakin haluan kumppanini olevan seksuaalisesti viehättävä, jotta intohimo pysyy yllä Pienet rinnat - pieni p-u iso täti - pieni p-u hoikka tyttö -iso p-u. Hankaluus on se että miten asian ilmaisisi hienovaraisesti sen jälkeen kun housut on riisuttu ja "sen" pienuuden, vai pitäisikö sanoa olemattomuuden, takia huuma hävinnyt yhtä nopeasti kuin syttynytkin.

Sorry, ei mua huvitakaan, sai ainakin yhden hepun ihan sekopääksi. Naisen rintojen koko ei ole sama koko elämän ajan vaan päinvastoin niiden koko muuttuu koko elämän ajan. Hormoonit vaikuttavat rintojen kokoon. Sopivat e-pillerit kasvattavat rintoja, raskaudet kasvattavat myös. Amerikoissa rintojen koot ovat suurentuneet johtuen ruuan suuresta hormooni määrästä. Vaikutat nuorelta mieheltä ja varmaan naisesikin on vielä aika nuori. Jos muuten on ihana nainen ja viemässä sydäntäsi niin olisit aika hölmö, jos juoksisit karkuun pienten rintojen takia, varsinkin kun et voi tietää vaikka kyseisellä neitokaisella olisi muutaman vuoden päästä jo aivan kunnon rinnat.

Lopullisesti rintarauhaskudos kasvaa raskauden aikana. Rinnat myös turpoavat maidosta, mutta kun se loppuu rintakudos on kuitenkin kasvanut. Rasvakudos puolestaan kasvaa muun rasvan myötä. Parin lapsen jälkeen rinnat saattavat olla joko C-D kuppiset tai sitten riippuvat koirankorvat, riippumatta siitä olivatko ne isot vai pienet etukäteen. Ei taida tarvita enää mitään neuvoja kuuden vuoden jälkeen. Asia vaivasi liikaa ja ero tuli.

Menin vielä kertomaan syyn, kusipää kun olen. Viestiketjun aloittajaa on äiti imettänyt liian lyhyen aikaa tai ei ollenkaan. Vaikka juttu ei olekaan enää ajankohtainen, olen kyllä sitä mieltä että keskustelussa oltaisiin voitu kiinnittää hieman enemmän huomiota siihen ihmisyksilöön, johon juttu kohdistui: Ei, en puhu miesparasta joka oli rintojenpuuttessa, vaan naisesta, joka alennettiin ihmisestä "puutteelliseksi" ja "vialliseksi" tissitelineeksi.

Mikä se oli se juttu jossa naistenlehtiä luettuaan eräs kolumnin kirjoittaja huolestui vastakkaisen sukupuolen älykkyyden tasosta? Minua huolestuttaa se, kuinka Suomi24 itkevät miehet haluavat naisesta vain niitä tissejä ja persettä. Kaiken pitää olla kiihottavaa ja seksuaalista. Ne vialliset naiset joille jostain syystä ei olekaan kasvanut rinnat, vaan aivot, paranee plauttaa tehtaalle. Kommentti alkoi hyvn, mutta Arvaan kyllä että olet itse pienitissinen.

Eipä niitä aivojakaan taida kovin paljon olla. No eipä ole rintojen koko hyvä asia Lol pienet on huonot mut isot on hyvät! Jos tosissaan olet, niin vielä paljon elämää kokematta. Toisaalta tietty hyvä sanoo, kun on isoja rintoja saanut jo yhden elämän tarpeisiin.

Puhdas makuasiahan se on, mutta jos ei maistu niin ei kannata väkisin yrittää, anna sen etsiä joku muu, jolle kyllä maistuu aidosti. Edellisellä oli 75D, ihan hyvä setti oli ja pyörii vieläkin mielessä sillon tällön ;. En oikein jaksa uskoa, että joku jättäisi rintojen takia naisen, jota pitää muuten ihanteellisena.

Jäähän siinä kuitenkin kauhea kaipaus sitä naista kohtaan, vaikka ei rintoja kaipaisikaan. Eivätkä isotkaan rinnat sitten enää ole kivat, kun nainen vanhenee ja rinnat alkavat roikkua Eli siis luulen, että tämä on provo. Tarjoudu maksamaan, kuten herrasmies tekee.

Jos kumppani ei viehätä seksuaalisesti niin on parempi vaihtaa. Rintojen koolla ei tähän ole merkitystä, paitsi ap: Sillä löytyy naisia jotka nimenomaan viehättävät ap: Kaikki nykypäivään selvinneet ovat pitkän evoluutioketjun ja luonnon valinnan tulosta: Toisennakin, rinnat on alun alkaen lapsia eikä miehiä varten.

Mutta toki tiedän myös isotissisen joka imetti lapsensa, joten varmaan on jossain joku pienitissinenkin joka ei imettänyt. Ja onko tuollakaan väliä rintojen kannalta? Kelvolliset kapineet riippumatta siitä onko imettänyt taikka ei. Kaikki naisissa kiinni joten kaikki kunnollisia ja normaaleita.

Löytyy kyllä miehiä joita ne sytyttävät. Nainenkin ansaitsee tällaisen miehen joka ihailee häntä, samalla lailla kuin sinä ansaitset naisen jonka ulkonäkö hivelee sinun silmääsi. Kuten myös toisin päin. Joku ei tykkää isoista, toista ne miellyttävät. Joku pitää joitain rintoja liian pieninä, toinen kiihottavina. Joku tykkää kiinteistä ja sporttisista, toisesta pehmeämmän naiselliset ovat paremmat. Joku taas jonkun rintoja kärpäslätkinä, toinen viehättävinä.

Sama pätee naisen muihin ominaisuuksiin ja paljonko arvoa millekin antaa. Voi kuolata vaikka sääriä tai peppua rintojen sijaan. Vastaavasti sama toimii naisiin, millaisista miehistä kukakin nainen tykkää ja paljonko arvoa milläkin ominaisuudella on. Mutta näähän on aika itsestään selvyyksiä?? Tietysti paljon enemmän on arvoa sillä kuka ja millainen ihminen on, kuin ulkonäöllä, mutta kyllä sänkykamarin puolella olis hyvä olla viehätystä puolin ja toisin tai ei pidemmässä juoksussa tule mitään.

Eikä kenenkään kuulu muuttua toisen vuoksi, pienentää tai isontaa mitään osaa vartalossaan, ei miehen eikä naisen. Jos ei kelpaa, niin on väärä kumppani. Onneksi makuja on yhtä monta kuin on ihmisiäkin.

Liian krantuksi ei ehkä kannata ruveta, itsekään kun ei kukaan taida olla täydellinen Mutta täytyy myöntää, illan yön parhaat naurut. Mutta tyhmiä kysymyksiähän ei ole Minä tykkään pienistä rinnoista. Miettikää nyt vaikka taitoluistelijat, voimistelijat ym. Hoikka on yleensä myös pienirintainen. Omasta mielestäni mun innat on ok. Ne niin kuin "on". Toisilla ei ole sitäkään iloa. Traumaattisista rinnoistani ei ole mitään syy-seuraussuhdetta yleiseen olemukseeni.

Musiikissa on naisen sielu. Nyt on aloittaja ollut huolimaton trolli. Jos on todella pienet rinnat, ei nimittäin voi käyttää push-uppeja. Itsehän pidän sporttisista pienirintaisista tytöistä. Eiku vittu, nyt kun tätä keskustelua lukee, niin mähän oon lesbo! Vai mikä se oli, substituuttilesbo? Huoh, lähden tästä panemaan todella kuumaa liukaspilluista pienirintaista naista. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Ole ylpeä tisseistäsi, niiden arvo vain nousee! Kyllä se niin on, että naisella pitää olla isommat rinnat kuin miehellä! Muuten aivan sama omia nännejä pyörittellä sormillaan.

Upea kroppa, mutta mittasuhteisiin nähden liian olemattomat tissit. Ei näytä seksikkäältä noin rinnaton nainen. Näin kommentoidaan nykyään hoikkia, naisia, jos heillä ei ole silikoneja. Johtunee siitä, että kuvan nainen ei ole ottanut silikoneja, kuten valtaosa muista hoikista julkkisnaisista. Kärsin tsiljoona kertaa mieluummin pikkutisseistäni kuin leikkelen terveet rintani ja tungen niihin vierasta ainetta vain miestäni miellyttääkseni.

Pidä tästä päätöksestä kiinni ja jätä silikoonit niille ihmisille, jotka eivät ole sinut itsensä kanssa ja tahtovat leikellä itsestään muovinukkeja! Vietä aikaa peilin edessä, tunnustele ja koskettele omia rintojasi ja hyväksy ne osaksi itseästi. Osta seksikkäitä pistirintaliivejä ja ihaile niitä ylläsi.

Itseäni harmittaa nimittäin että harvoin löytyy 85C kokoisia nättejä ja söpöjä pitsiliivejä. Lisäksi rintani ovat hassunmuotoiset ja hieman ylipainoisena rintani outo muoto korostuu, mutta pidän niistä silti. Voi nimittäin auttaa, jos miehesi huomaa, että kun itsekin pidät rinnoistasi, niin hän saattaa myös innostua niistä. Esimerkiksi kun hierot ja sivelet rintojasi esileikin ja seksin aikana, voi miehesi myös intoutua koskettelemaan rintojasi. Kiitos ihanasta ja kannustavasta viestistä: Olen kuitenkin ajatellut, että lopetan täysin antamisen miehelleni.

Eiköhän hän jonkin ajan päästä ymmärrä jättää minut ja pienet surkeat tissini ja etsi jonkun, jolla rintavarustus täyttää "naisen mitat": Jos silikoni-implantit arveluttavat, voisit harkita suolaliuosimplantteja engl. Näissä mahdolliset terveyshaitat ovat minimaalisia, koska sisältö ei ole elimistölle vierasta. Hinnassa ei ole eroa ja joka tapauksessa miehesi kustantaa varmasti enemmän kuin mielellään jotain, joka parantaa myös hänen elämänsä laatua. Olen seurustellut tai keskustellut erinlaisten naisten kanssa ja joilla rinnat on pienet tai suuret, rumat tai kauniit.

Naiset ovat myös olleet ulkoisesti sopusuhtaisen kauniita tai lihavia. Mutta ei se ulkonäkö ja rintojen koko pelkästään ratkaise minkälaisen naisen kanssa haluaa vaki seurustella taikka avioitua. Kyllä nainen voi olla tosi vastenmielinen, kamala, huijari, pettäjä, vedättäjä, paha, itseääntäynnä oleva narsisti ja hedonisti jne Naisesssa voi olla paljon kaunista mutta kauneinta naisessa on hänen lempeytensä.

Kuka viisas ja järkevä mies olisi jonkun naisen kanssa joka jatkuvasti valittaisi kuin "räystäästä tippuva vesi". Kelpo vaimon kuka löytää? Sellaisen arvo on helmiä paljon kalliimpi! Sellaisen arvo on helmiä paljon kalliimpi. Tuli sellainen elämästä poimittu huomio mieleen kun luin tätä viestiketjua, että miten nyt 30 vuotiaana harmittaa kun käytti elämästään koko nuoruuden itseinhoon.

Milloin oli liian pepukas, milloin löyty selluliittia, hiukset oli ihan perseestä Kavereiden kanssa tehtiin 22 vuotiaana kynätestejä, että roikkuuko rinnat vai ei. Se ei enää edes naurata, se on pelkästään surullista. Kun katselee vanhoja valokuvia, näkee sen mitä ei silloin nähnyt: Minulle tämä tarkoitti treenaamista.

Ajattelin että 2 vuodessa ehtii vaikka mitä Tuo sama ikävuosi 28 toi mukanaan eron pitkäaikasesta kumppanista, ensimmäisen oman ja itsenäisen elämän ja pakon ottaa vastuu omasta taloudestaan ja elämästään. Kun täytin 30 vuotta, huomasin saaneeni vartalon jossa viihdyin ja jonka hyväksyin.

Uusi elämäni oli sen verran aikuistanut minua ja luonut täysin uuden identiteetin ja itseluottamuksen, että yhtäkkiä olinkin just hyvä sellaisena kuin olen. En välitä enää paljon mitään muiden mielipiteistäkään.

Maailmassa on miehiä joiden elämäntavat ja arvot sopivat omiini, ja miehiä joiden eivät. Jälkimmäiseen en tuhlaa edes ajatusenergiaa vaan keskityn itseni kaltaisiin ihmisiin. Ymmärrän kyllä, miten kiva on miellyttää oman valittunsa silmää, mutta aina ja iänkaikkisesti löytyy ihmisestä kuin ihmisestä jokin "vika" toisen silmin katsottaessa.

Rakkauden suurin hienous onkin siinä että se katsoo noiden kauneus- ja jopa luonnevirheiden läpi ja itse olen taipuvainen ajattelemaan, että on helppoa rakastaa jos kaikki on hienoa, uutta ja vastustamatonta. Todellinen rakkauden vahvuus punnitaan nimenomaan tilanteissa jotka tuovat vastusta. Ja vain tällä jälkimmäisellä rakkaudella on painoarvonsa. Mä en ole koskaan haistattanut kenellekään netissä vittuja, mutta nyt sen teen.

Tämä tarkoittanee käytännössä pienemmän pään rintavarustusta. En tiedä tarkemmin implanttien riskeistä ja haitoista. Mikäli ne haittaavat imettämistä ja aiheuttavat tunnottomuutta niin olen ehdottomasti vastaan omalla vaimolla.

Sitten voidaankin siirtyä esineellistämiseen. Visuaalisesti pidän siitä, että rinnat sopivat perseeseen. Pieni perse sopii yhteen pienien rintojen kanssa ja suuri perse suurempien. Rintojen sisällöllä ei visuaalisen efektin kannalta ole merkitystä. Kerran poikkesin rintanäyttelyyn, jossa oli mahdollista myös tunnustella silikonitissejä. Tämän kokemuksen pohjalta näppituntuma sopivan kokoiseen implanttiin on varsin hyvä.

Mikä sitten on sopivan kokoinen? En varsinaisesti pidä jättirinnoista, mutta muodoista kylläkin. Yleensä miellyttävin koko asettuu B-C sektoriin. Harvalla naisella on tätä isompaa persettä siten, ettei tiimalasivartalo ole peittynyt rasvan alle.

Tämä koko sopii myös hyvin käteeni, jolloin rintojen leipominen muodostuu miellyttäväksi. Tutkimusteni mukaan implantti koristaa parhaiten hoikkaa naisvartaloa, jossa perseestä löytyy muotoa, mutta rinnat jäävät luonnostaan pieniksi.

Tällaiseen varteen kun tuunataan B alkuperäisen AA: Luonnostaan rehevä nainen taas kantaa hyvin hieman suurempiakin rintoja, mutta oleellista on, että rinnat eivät hyppää liikaa esiin kokonaisuudesta. Jos rinnat ovat luonnostaan C-D niin implanttien potentiaalinen anti olisi lähinnä kiinteys ja muoto. Ei missään nimessä koon suurennus.

Olen aina ihmetellyt miksi juuri silikonirinnat aiheuttavat niin paljon porua kauneudenhoidossa? Naisilla on meikit, rakennekynnet, hiustenpidennykset, muoti jne Naiset näkevät paljon vaivaa sekundäärisiin kohennustoimenpiteisiin.

Tämän lisäksi monet hankkivat rumia tatuointeja, joka on mielestäni hyvin ristiriitaista. Tätä taustaa vasten silikonirintojen hankkiminen olisi looginen ensiaskel kauneudenhoitorumbaan. Itse naisena pitäisin kropan kunnossa, posauttaisin rinnat sopivaan kokoon ja hankkisin vartaloa imartelevia klassisia vaatteita. Sitten omaksuisin au-naturel asenteen ja jättäisin kaunistautumisen siihen.

Flirttaisin miehille armotta ja laittaisin ne marssimaan rintojeni osoittamaan suuntaan, kuin lemmingsit. Kaipa mä olen silikonivarautunut, jos en suorastaan negatiivinen. Ymmärrän silikonirintojen ottamisen kuten muutkin kauneus kirurgiset toimenpiteet lähinnä onnettomuuksien ja sairauksien jälkeen korjaavina toimenpiteinä.

On toisaalta upeaa, että lääketiede mahdollistaa noi operaatiot, mutta mun mielestä ihmiset voisivat opetella paremmin elämään epävarmuutensa, kipupisteidensä ja itsetunto-ongelmiensa kanssa. Yleensä miellyttävin koko asettuu B-C sektoriin. Voin toki yrittää kommentoida lyhyemminkin ja olen siinä myös joskus onnistunutkin, mutta sitten on asioita, jotka tarvitsevat tai on ainakin mielekäämpää analysoida perusteellisemmin. Joku pitää joitain rintoja liian pieninä, toinen kiihottavina. Akrobatiaharjoituksissa rinnat ovat monesti koomiset:

Etsin naisystävää isot nännit -

Itselleni rinnat eivät ole koskaan olleet se kynnyskysymys, mutta nyt kun sattui vastaan harvinaisen pienirintainen nainenniin pani mietityttämään. Ne tissit ovat ihanat ja muija on muutenkin aika porno:

Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Mitä jos ongelmana ovat liian suuret rinnat Viestiketju osiossa ' Kropan kohentajat ' , käynnistäjänä Vaillant , En puhu nyt megasilikonirinnoista, mutta rinnoista, joiden vuoksi vaatteet eivät istu. Rinnoista, joiden vuoksi myyjätär voi sanoa, että tämä takki ei istu rintojenne vuoksi ja jonka huomaan tietysti itsekin. Miksi sinä otit niin isot silikoonitoppaukset.! Sitä on sitten myöhäistä katua.

Hei- Mikä sinun liivikokosi on? Mutta oikeasti olen huomannut että liiveissä on eroja. No onpa sulla ongelmat! Mut hei, jos ei löydä sopivan kokoista paitapuseroa mistään niin eipä ole mitään lakia, joka pakottaisi ihmisen omistamaan yhtäkään paitapuseroa. Minulla on etumusta dd Sen saa Kelan korvauksella, jos koko ja riippuvuus on suuri ja jaksaa odottaa leikkausjonossa vuoden tai pari - on olemassa rintoja pienentäviä liivejä - jos kyse on siitä, että kehossa on muutenkin rasvaa ja malli sellainen, että sitä kertyy rintoihin, voi laihduttaa Ja tässä paras ohje: Hanki isoista rinnoista pitävä poikaystävä minä.

On 90 D eikä yhtään liian isot omasta mielestä. Tämä ongelma koskee monia naisia nykyään, toisilla on iso kuppikoko, toisilla iso kuppikoko ja ympärys, joillakin voi olla keskikokoinen kuppi, mutta leveä selkä. Jokaisella saattaa tulla vaatteita ostaessa eteen tilanne, että rinnasta "kinnaa". Mun kokemuksesta ongelma on nykyään suurempi kuin ennen kahdesta syystä. Toinen on se että kuppikoot ovat kasvaneet.

Ja toinen syy on vaatesuunnittelu. Jos olette kovin nuoria ette muista että aikaisemmin Suomessa valmistettiin vaatteita, silloin rinnan ja varsinkin lantion kohdalla oli enemmän leveyttä. Jos näette joskus UFF: Kun katselee vintage-vaatteita, huomaa myös että niissä oli usein erityinen leikkaus niin että rinnan kohdalla oli enemmän kangasta, paikka niille rinnoille, usein rinnan alla oli ns. Nykymuodissa pahimillaan on aivan suoraa kangasta rinnuksen kohdalla eli oletetaan rinnanympäryksen olevan sama kuin vartalon muun ympäryksen.

Ratkaisu on ostaa trikoota tai muuta joustavaa materiaalia olevia yläosia. Valitaan myös sopiva leikkaus, joillekin empire voi toimia tai muu jossa rinnoille on jotenkin tehty oma "paikka". Jos voi toimia liian isoa kokoa oleva vaate, jos sen voi fiksusti korjata muualta sopivaksi. Vaatteita voi ostaa kirppareilta yms.

Ostaa voi ulkomailta, esim. Saksassa ja Britanniassa vaatekoot ovat usein leveämpiä rinnan kohdalta kuin meillä, jossa hallitsee skandinaaviset vaatetyylit, joissa on kapeampi ympärysmitta. Mutta tosiasiassa joissakin liikkeissä Briteissä rinnanympärys on väljempi joten jopa koko 18 tai 20 voisi käydä, esim. Evans ja John Lewis. Voi tietysti teettää tai korjauttaa vaatteita.

Joku ehdotti rintaliivien avulla pienentämistä, ja ihan okeita minimizer-liivejä on, mutta en osaa sanoa miten paljon vaikuttaa vaatteiden sopivuuteen, ehkä vaikutelma on lähinnä esteettinen. Minua pelottaa poikien takia jotka tuijottavat rintojani. Sitäpaitsi kukaan muu luokkani tytöistä ei edes käytä rintsukoita! Itselläni on sama ongelma. En pidä rinnoistani, ne ovat mielestäni turhan isot 85D. Olen kyllä muutenki pyöräkkä, joten se voi johtua siitäkin. Toinen asia joka rinnoissani ahdistaa on se että ne roikkuu aj olen vasta viidentoista..

Osaisitteko te neuvoa esim. Toki paino voisi pudota muutenkin Vaatteista sen verran, että olen huomannut etteivät mitkään suorat ja löysät vaatteet sovi iso rintaisille. En sano tiukat, mutta semmoset joustavat ja ihonmyötäiset vaatteet sopii ainakin mulle.

Lisäksi semmoset jotka tiukentuu rintojen alta eli siinä on joku vyö tai nyöri, sopivat kanssa minusta kivasti. En ole mikään muodin asiantuntija ja valitsenkin vaatteet yleensä mukavuuden ja hinnan mukaan. Halpa voi olla joskus hyväkin. Ongelmainen ja Kamu, olette vielä nuoria tyttöjä, ettekä ole vielä tottuneet rintoihinne.

Luontoäiti vaan on sellainen että toisilla on isommat rinnat, toisille kasvaa rinnat myös aikaisemmin. Rinnat ovat maailman luonnollisin asia, ja jos typerät pojat tuijottaa typeränä, se on heidän häpeensä, kuuluu -valitettavasti- heidän kehitysvaiheeseensa. Mutta jos käyttäytyminen menee törkeäksi, pitää ilmoittaa jollekin aikuiselle - kyllä naisilla ja tytöilllä on oikeus olla rauhassa.

Rintojen koko ja muoto vaihtelee koko elämän ajan, joten tuossa iässä ei kannata hirveesti asiasta vielä huolestua. Mediassa kun näkee joko malleja, joilla on maksimissaan 75B koko tai pystyjä ja pyöreitä silikonirintoja, joita nuoret luulevat "oikeiksi". Luomurinnan ei muuten ole tarkoitus edes olla mikään kova pyöreä kumipallo vaan se on pehmeähkö ja enemmänkin U: Jos katsoo naisten luonnollisia rintoja, niitä on joka kokoa, muotoa ja näköä.

Sekin että toinen rinta on suurempi tai erimuotoinen on tavallista sekin. Koska nuorilla on ongelmia tajuta asiaa, on nettiin laitettu kuvia normaaleista rinnoista esim. Rinnassa on sekä rasvaa että rintakudosta - rintakudokseen vaikuttaa vain hormonit, rasvan määrä sen sijaan muuttuu naisen painon mukana.

On yksilöllistä minkälainen kenenkin rinta on, onko siinä vähän rintakudosta, joka on kiinteämpää, vai rasvaa, joka on löysempää. Siksi samassa kuppikoossa kahden naisen rinnat voivat olla ihan erilaiset ja eripainoiset kudos painaa enemmän kuin rasva.

Ihmisten iho on myös erilaista, toisilla se on ohuempaa, joten riippumista voi olla enemmän, ja siksi laihduttaminenkaan ei välttämättä muuta asiaa tai jopa pahentaa. Jos on kasvavassa iässä kuten te, ei pitäisi koskaan laihduttaa muutenkaan, koska silloin keho ei saa niitä tärkeitä rakennusaineita, josta se sitä naisen kehoa rakentaa.

Mutta tietenkin terveellinen ruokavalio ja liikunta tekee hyvää koko keholle. Jos rinnat ovat löysän tuntuiset, pitää rasvata rintojen ihoa ja käyttää tukea antavia liivejä, koska rintojen riippumiseen vaikuttaa juuri ihon hyvä kunto.

Myös selän ja hartioiden alueen lihasten kunnossapitäminen ja ryhdistä huolehtiminen parantaa rintojen "tukea". Sen enempää ei itse voi tehdä. Jos isoista rinnoista on haittaa kuten niskakipua silloin voidaan tehdä rintojen pienennysleikkaus. Se on iso operaatio ja kannattaa tehdä vasta kun on synnyttänyt lapsia koska voi vaikuttaa imettämiseen.

Sitä ei siis tehdä nuorille, joiden rinnat eivät ole vielä edes "valmiit". Lääkäreillä on myös tietyt kriteerit milloin he katsovat että rinnat ovat liian isot ja roikkuvat että leikkaus kannattaa tehdä.

Koska leikkauksessa on omat riskinsä, sitä ei yleensä tehdä kovin ylipainoiselle. Lisäksi rinnan riippuvuus mitattuna solisluusta nänniin pitää olla 27 cm tai yli, muuten rintaa pidetään normaalina. Ne tissit ovat ihanat ja muija on muutenkin aika porno: Mun mielestä ne enemmän tai vähemmän pysyvät leikkausarvet on todella epäeroottiset. Ymmärrän kyl hyvin, jos roikkuviin patalappuihin tai eriparitisseihin tms.

Nainen, jolla on jo ennestään hyvät rinnat, mutta haluaa suuremmat huomionhakuisesti, on aivan vitun typerä ämmä. En ole oikeasti rumia tissejä nähnyt kuin kuvissa ja vanhuksilla. Jälkimmäisellä porukalla tissit on muutenkin ihan merkityksetön juttu kokonaisuuden kannalta eli mummot eivät ole viehättäviä siinä mielessä , vaikka olisi millaiset tissit. Alkuun pakollinen disclaimer, että rinnat eivät ole itselleni koskaan olleet parinvalintakriteeri.

Olen tapaillut naisia välillä A-DD. Seurustelukokemuksen kannalta miellyttävintä on, että rinnat vastaavat herkästi kosketukseen, eivätkä haittaa liikkuvuutta. Tämä tarkoittanee käytännössä pienemmän pään rintavarustusta. En tiedä tarkemmin implanttien riskeistä ja haitoista. Mikäli ne haittaavat imettämistä ja aiheuttavat tunnottomuutta niin olen ehdottomasti vastaan omalla vaimolla.

Sitten voidaankin siirtyä esineellistämiseen. Visuaalisesti pidän siitä, että rinnat sopivat perseeseen. Pieni perse sopii yhteen pienien rintojen kanssa ja suuri perse suurempien. Rintojen sisällöllä ei visuaalisen efektin kannalta ole merkitystä. Kerran poikkesin rintanäyttelyyn, jossa oli mahdollista myös tunnustella silikonitissejä.

Tämän kokemuksen pohjalta näppituntuma sopivan kokoiseen implanttiin on varsin hyvä. Mikä sitten on sopivan kokoinen? En varsinaisesti pidä jättirinnoista, mutta muodoista kylläkin. Yleensä miellyttävin koko asettuu B-C sektoriin. Harvalla naisella on tätä isompaa persettä siten, ettei tiimalasivartalo ole peittynyt rasvan alle.

Tämä koko sopii myös hyvin käteeni, jolloin rintojen leipominen muodostuu miellyttäväksi. Tutkimusteni mukaan implantti koristaa parhaiten hoikkaa naisvartaloa, jossa perseestä löytyy muotoa, mutta rinnat jäävät luonnostaan pieniksi. Tällaiseen varteen kun tuunataan B alkuperäisen AA: Luonnostaan rehevä nainen taas kantaa hyvin hieman suurempiakin rintoja, mutta oleellista on, että rinnat eivät hyppää liikaa esiin kokonaisuudesta.

Jos rinnat ovat luonnostaan C-D niin implanttien potentiaalinen anti olisi lähinnä kiinteys ja muoto. Ei missään nimessä koon suurennus. Olen aina ihmetellyt miksi juuri silikonirinnat aiheuttavat niin paljon porua kauneudenhoidossa? Naisilla on meikit, rakennekynnet, hiustenpidennykset, muoti jne Naiset näkevät paljon vaivaa sekundäärisiin kohennustoimenpiteisiin. Tämän lisäksi monet hankkivat rumia tatuointeja, joka on mielestäni hyvin ristiriitaista.

Tätä taustaa vasten silikonirintojen hankkiminen olisi looginen ensiaskel kauneudenhoitorumbaan. Itse naisena pitäisin kropan kunnossa, posauttaisin rinnat sopivaan kokoon ja hankkisin vartaloa imartelevia klassisia vaatteita. Sitten omaksuisin au-naturel asenteen ja jättäisin kaunistautumisen siihen. Flirttaisin miehille armotta ja laittaisin ne marssimaan rintojeni osoittamaan suuntaan, kuin lemmingsit. Kaipa mä olen silikonivarautunut, jos en suorastaan negatiivinen.

Ymmärrän silikonirintojen ottamisen kuten muutkin kauneus kirurgiset toimenpiteet lähinnä onnettomuuksien ja sairauksien jälkeen korjaavina toimenpiteinä. On toisaalta upeaa, että lääketiede mahdollistaa noi operaatiot, mutta mun mielestä ihmiset voisivat opetella paremmin elämään epävarmuutensa, kipupisteidensä ja itsetunto-ongelmiensa kanssa. Länsimaissa nykyään palvotaan liikaa pintakiiltoa ja kauneusleikkaukset putoavat usein mun mielestä siihen kategoriaan, että hoidetaan oiretta, muttei vikaa.

Ihmisten pitäis kelvata ja löytää oma sisäinen arvonsa sellaisina kuin ovat. Kokisin epäonnistuneeni sekä kumppanin valinnassa että kumppanina, mikäli naisystäväni kaipaisi itselleen silikonirintoja.

Onhan se kumppani hyväksyttävä sellaisena kuin on ja jos imettämisen tai laihduttamisen seurauksena keho muuttuu niin se on otettava ne negatiiviset jutut niiden positiivisten kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *