Haluan nussia siveysvyö miehelle

Ovatko nämä miehet raiskaajia perimmäiseltä luonteeltaan? Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Ehkä syynä on homosexual. Moni homosexual nauttii kuivan emättimen yhtymisestä. Myös analsex ja fistfuck on homosexual. Ainakin mieheni saa minut märäksi, vaikka seksiä ei mieleni tekisikään mieli. Vituttaa seki ku kuukautisten aikaan naisen "velvollisuus" olisi tyydyttää mies "jotenkin" ku kerran on niin hävytön, että kehtaa vuotaa.

Muutenki mun mies on kaikessa idioottimaisissa jutuissaa vienyt multa halut. Mun mies on vienyt minun oikeuden haluta seksiä hänen tai ylipäätää kenenkää kanssa.

Pelkkä ajatus seksistä saa mut vain raivopäiseksi hulluksilehmäksi. No eihän se nyt yksi yhteen mene, että jos ei tee mieli seksiä, että on sitten myös rutikuiva. Ei miehenkään seisokki joka kerta tarkoita sitä, että miestä haluttaa hurjasti. Kuinka saat naisesi suostumaan moiseen?

Kerro hänelle, että haluat palvoa häntä ja olla hänelle täysin uskollinen. Keskustelkaa ja kerro, että kun hänellä on siveysvyön avain hän tietää sinun olevan hyvissä käsissä ja odotat häntä aina innokkaan rakastavasti kotiin. Meillä otettiin CB käyttöön siksi koska runkkailin aivan liikaa ja unohdin vaimoni tarpeet. Nyt asiat ovat toisin. Runkkaan vain kun hän avaa CB: Meillä on käytössä CB, itseasiassa kaksikin kappaletta. Totta kai se vaikuttaa jokapäiväiseen elämään. Oluella käynti on jäänyt vähemmälle, koska esim.

Urheilemisesta en tiedä, koska en harrasta, mutta se varmaan on hieman vaikeaa. Myös saunominen kavereiden kanssa on vaikeaa.

Silloin se on otettu pois, mutta vain siksi aikaa kun olen kavereidenn kanssa. Kotiin tultuani se asetetaan heti paikoilleen. Laitteesen kyllä tottuu hyvin. Toisinaan unohtuu täysin, että sellainen on ylläni. Pidän sitä ylläni jatkuvasti ja se avataan vain jos vaimollani on tarpeita.

Sen käyttö on selkiinnyttänyt ajatuksiani. Onhan minullakin tarpeeni ja ainut tapa saada tyydytettyä on se, että saan vaimoni haluamaan minua ja avaamaan siveysvyön. Toki hän joskus kiusoittelee minua ja tyydyttän hänet vain kielelläni. CB on erittäin helppo laittaa ylle. Siinä menee vain pari minuuttia. Toki silloin peniksen pitää olla aivan veltto.

Ehkä aluksi kannattaa käyttää jotain voidetta. Renkaita kannattaa ensin sovitetella ja harjoitella sopivaa. Liian iso rengas voi luiskahtaa irti ja liian pieni taas saattaa puristaa liikaa. Kannattaa ensin harjoitella käyttöa kotona ja vaikkapa pikku hiljaa viikonloppuna lähteä se yllä ulos. Alushousuiksi ja housuiksi suosittelen hieman väljiä.

Ne eivät kiristä ja paina ja CB itseasiassa unohtuu aika pian. Posliini ei tarvitse olla, vaikka se hieman helpottaa. Kaiken kaikkiaan suosittelen CBtä. Ehkä CB saattaisi ola miellyttävämpi ja tehokkaampi. Mutta muistakaa aina myös hygienia puoli. Suihkussa ja pesulla voi käydä myös CB yllä. Ei sitä aina silloin tarvitse avata. Googlesta löytyy kuvia molemmista, mutta kun ne näyttävät niin samanlaisilta, niin onko ne samannäköisiä?! Mieheni vietti aikaisemmin paljon aikaa tietokoneen ääressä, joka vei hänen ajatuksensa pois minun seksuaalisten halujen tyydyttämisestä ja yhteisestä ajasta.

Tiesin hänen katselevan sieltä aika ajoin seksikkäiden naisten kuvia ja lukevan eroottisia tarinoita. Koska seksielämämme oli jo aika hiipunut vaikkakin olimme olleet naimisissa vain nelisen vuotta, ostin hänelle lahjaksi CB siveysvyön. Mietin kovasti millä tavalla sen hänelle antaisin mutta teinkin sen sitten siten että pyysin häntä pukeutumaan lauantaiiltaa varten ja asettelin vaatteet etukäteen sängylle joiden joukkoon olin piilottanunt anti-shopista tilaamani siveysvyön.

Avaimen laitoin roikkumaan kaulaani ja puin itselleni todella seksikkäät vaatteet ja korkeakorkoiset kengät. Mieheni oli aivan punainen tullessaan illalliselle kanssani eikä puhunut mitään vyöstä. Pyysin häntä tanssiin jolloin tunsin siveysvyön olevan paikoillaan Seksielämämme on parantunut huomattavasti ja miehelläni on aikaa minulle ja yhteisen talouden ylläpitämiseen eri lailla kun ennen.

Aikaa tietokoneen ja pornosivujen äärellä sekä runkkaillussa ja minä jäin yksin vaikka haluni olivat aikamoiset. Vibrat, sormet, melkein kaikki kelpasi kun muuta ei ollut. Keskustelimme asioista ja melkein yhdessä löysimme ratkaisun suhteemme jatkolle.

Alussa harjoittelimme käyttöä ja ajan mittaan käyttö lisääntyi. Hämmästyttävää miten sellainen voi vaikuttaa mieheen "uudistavasti. Olemme sopineet lue minä olen sopinut , että se avataan vain silloin kun minä tarvitsen häntä.

Ja voitte vain kuvitella, että hän tekee kaikkensa saadakseen minut haluamaan häntä ja avaamaan CB: Mutta minähän avaan sen vain silloin kun haluan ja trvitsen munaa.

Usein riittää pelkkä kielileikki alapäässäni. Muutaman orgasmin jälkeen lopetan ja itsekseni ajattelen, että siihenhän jäit muna lukittuna ruikuttamaan kiimoissasi ja odottamaan seuraavaa kertaa. Mutta minä olen tyytyväinen ja suosittelen siveysvyötä miehelle. Se vie asiat aivan uudelle tasolle ja siitä kannattaa ottaa kaikki ilo ja hyöty irti ja nautiskella. Tässä siveyslaitteisiin liittyvä suomenkielinen yhteisö, jos kiinnostaa lukea ja keskustella aiheesta lähemmin http: Siis tämähän on helvetin kiinnostavaa.

Mun mies taitaa saada tuollaisen. Hahaa, odotahan vain kultaseni Kyllä siveysvyöllä on uskomaton vaikutus. Se miten mieheni alkoi käyttää CB: Mutta osittain hän teki sen vapaaehtoisesti, kuitenkin painostuksestani.

Eli hän oli mokannut. Nyt ovat runkkailut jääneet. Hän saa runkata vain minun luvalla ja tietenkin valvonnassani. Hauskinta on se kun katson jotain sarjaa tv: Ei mitään stimulanssia ja kiihoketta. Huvittavan näköistä kun hän yrittää saada jotain aikaan ja muna ei vain meinaa millään seisoa kunnolla. Aika usein se jääkin kesken ja pistän munan takaisin lukkojen taakse. Nöyryytus on valtava, sen näkee hänen ilmeestään. Niin, tietenkin nöyryytän häntä.

Sehän on nyt minun oikeus ja myös huvitus. Pikku hiljaa olen huomannut, että itseasiassa aika harvoin tarvitsen hänen munaa. Minulla on muut keinot. Olen niin usein joutunut tyydyttämään itseni omin käsin ja osaan sen todella taidokkaasti monin tavoin. Hän saa toki helliä minua. Suukotella niskaa, vartaloa ja tietenkin rintojani.

Niiden hyväileminen ja suuteleminen on aivan ihanaa. Ja tietenkin hän saa nuolla pimppiäni. Tyydyttää minut kielellään tai dildollani.

Se on aivan taivaallista kun hän käyttää dildoa ja samalla nuolee pimppiä. Hauskin juttu oli se kun katsoin Ahosen viimeistä kisaa ja mieheni oli haarojeni välissä ja teki kaikkensa minun nautinnoksi.

Sanoin hänelle, että jos Ahonen voittaa hän saa tumputtaa. Niinhän siinä kävi ja avasin siveysvyön ja annoin hänen runkata samalla kun hän nuoli minua. Ja eihän siinä kauaa kestänyt kun hän laukesi.

Siveysvyö on todellakin tuonut seksielämään piristystä. Joltain saatta tällainen tuntua oudolta, mutta itse hän on teoillaan tähän asemaan itsensä saanut. Eikä siitä ole helppo päästä pois. Ei jos se minusta on kiinni, ja minustahan se on.

Hän tietää sen ja tällä hetkellä hän tekee kaikkensa jotta minä olisin tyytyväinen ja nauttisin. Hän osoittaa sen myös arkipäivän käytöksessään.

Joku voisi sanoa, että hän on nössö, mutta minusta hän kuuliainen, vaimoaan kunnioittava mies. Juuri sellainen kun aviomiehen tuleekin olla. Olet aivan oikeassa siitä, että aviomiehen tulee rakastaa, kunnioittaa ja palvoakin vaimoaan.

Usein mies ei ole luonteeltaan sellainen ja silloin tarvitaan siveysvyötä. Se yllä mies pikkuhiljaa oppii käsittämään asioiden tärkeysjärjestyksen.

Kun mieheltä evätään luontainen taipumus masturbointiin ja kerrotaan, että vain hyvällä käytöksellä hänellä on mahdollisuus saada siveysvyö auki, on se aluksi hänelle shokki. Mutta aika tekee tähtävänsä. En tarkoita sitä, että siveysvyö olisi vain seksileikkiä. Siveysvyö ohjaa miestä takaisin oikeaan suuntaan. Rakastamaan vaimoaan, kunnioittamaan vaimoaan jopa palvomaan vaimoaan.

Se on minusta kiinni mihin haluan häntä opettaa ja johdattaa. Kun vaimo ei kiinnosta ja mies vain runkkaa on se vaimolle turhauttavaa. Mutta kun otettaan siveysvyö käyttöön asia muuttuu päälaelleen.

Hän ei voi enää runkata ja saada orgasmia. Hän vain ajattelee, että nyt on mentävä vaimon pillin mukaan.

Haluan nussia siveysvyö miehelle -

Ymmärrys on symbioosi, että jokainen esittää vuorollaan, eikä yksinvalta. Alkoi ukko hyppiä silmille tuossa yhteen aikaan. On myös aika epäreilua vaatia toiselta suuseksiä, jos ei itse anna. Varmaan olisin saanut keittää kahvitkin herralle lähtiessään. Palvelu ja vapaa-aika erillän on oK. Näitä juttujahan on lukuisia. Jos mies lähtee, hän on sika joka hylkää perheensä.

Itse aloin seurustelemaan mieheni kanssa kun olin peruskoulun kahdeksannella luokalla. Olimme vain vuotiaiata mutta heti kolahti. Pari vuotta mietin sanonko miehelleni että haluan kokeilla muutakin. Pelkäsin että jos emme heti kokeile, käy niin että mennään naimisiin ja hankitaan lapsia. Rakennetaan talo, ostetaan farmarivolvo ja kaks kultaista noutajaa, ja sitten vuotiaina huomataan ettei omata mitään kokemuksia ja sen takia erotaan Rohkaisin siis mieleni ja siitä tuli tahtojen taisto.

Yllättävää kyllä mieheni ei ollut lainkaan innostunut muiden kokeilemisesta jne, ja asiaa sulateltiin ainakin puoli vuotta. Mulla oli joku typerä harhaluulo että kaikki miehet haluavat pompata heti mahdollisuuden tullen vieraaseen petiin ja oli vähän vaikea ymmärtää ettei miehenki ollutkaan yhtä innokas.

Sovimme muutaman kuukauden vapaan suhteen. Sinä aikana sai tehdä mitä halusi kunhan toinen ei saanut siitä tietää. Jälkeenpäin kyllä vaihdoimme mielipiteitä asiasta ja selvisi että mieheni oli kokeillut vain yhtä, ja se ei ollutkaan ollut kivaa koska hänellä ei ollut tunteita tyttöä kohtaan.

Itse olin kolmen kanssa, ja se oli ihan riittävä kokemus. Tämän teimme siksi, ettei hyvästä suhteesta jossa rakastaa toista helvetisti kannata pelkän seksin takia erota. Ja ratkaisu oli meille hyvä. Edelleen ollaan yhdessä, nyt jo 10 vuotta.

Ja kumpaakaan ei ole muut kiinnostaneet sen jälkeen kun kokeilut on kokeiltu. Nykyään entinen tyttöystäväni oireili samalla tavoin samoin sanoin.

Kyllähän se pahalta tuntui kun sellaista kuuli, tuli vähän riittämätön olo. Ratkaisin tilanteen siten että kun mimmi lähti moikkaamaan vanhempiaan viikonlopuksi niin hain raflasta ns.

Duunasin sitä meidän yhteisessä vuoteessa ja kun armas kultani saapui kotiin niin kehotin nuuhkaisemaan lakanoita. Kun mimmi alkoi vinkua niin kysyin siltä että miten se perustelee oikeutensa heittää tuollaisia juttuja, jos ei ole valmis siihen että minäkin sitten "haluan varmistua siitä ettei jää mitään kokematta".

Sen jälkeen ei kuulunut kaihoisia kommentteja vieraitten kikkelien suuntaan Hän oppi kerralla, että kanssasi kannattaa pitää mölyt mahassa. Sillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä ns. Ehkä loppupeleissä se hölmö oletkin sinä eikä naisesi? Jos annat tyttöystäväsi kokeilla aidantakaista "vihreämpää" ruohoa, niin parisuhteesi voi jopa vahvistua! Ehdottomuus ja omistaminen ovat pahimmat parisuhteen surmat. Toista ei voi omistaa, eikä toisen seksuaalisuudesta kannata olla kade tai mustasukkainen.

Mikäli parisuhde perustuu rakastamiseen, rehellisyyteen ja kommunikointiin, niin se kestää vaikka mitä, jopa aidan taakse kurkistelut, mutta parisuhde joka perustuu omistamiseen ja kateuteen, on tuomittu olemaan vähintäänkin epätyydyttävä, vaikka molemmat puoliskot käyttäisivät siveysvyötä kodin ulkopuolella liikkuessaan.

Ilmiselvästi morsiamesi on Sinuun ainakin hiukan kyllästynyt nyt. Olet tuttu ja turvallinen ns. Lapsellisesti hän nytkin kuvittelee, että kunhan on seikkailunsa seikkaillut, niin voi palata siivet riekaleina tai sitten ehjinä, mutta turvaan luoksesi kuitenkin. Hän kaipaa jännitystä elämäänsä. Aloita siitä, että teet hänet mustasukkaiseksi hiukan. Ala pitää puhelintasi kiinni tai äänettömänä iltaisin ja viikonloppuisin. Pidä se piilossa, etkä enää olohuoneen sohvapöydällä tai keittiössä.

Kiinnitä ulkonäköösi hiukan enemmän huomiota. Vaihda tyyliäsi jotenkin, ainakin uudista partavetesi ja hiusten leikkaustyylisi. Ole onnellisen näköinen ja aina iloinen ja tyytyväinen, hyräile.. On nimittäin omituinen ilmiö, että vaikka suhde olisi kuinka kriisissä, niin kuitenkin sen "huononkin" kumppanin menettäminen jollekin toiselle naiselle on aina yhtä suuri shokki.

Nainen ei voi sietää edes ajatusta normaalisti. Siksipä onkin paikallaan testata, että miten morsiamesi reagoisi tilanteeseen. Ja jos kaikesta huolimatta hänellä pyörivät vain muut miehet mielessä, niin anna reilusti ja miehekkäästi lupa, mutta kerro eväiksi, ettet ole enää yhtään varma siitä, että haluatko enää ottaa häntä takaisin?

Hänen täytyy tietää tehdessään, että on myös mahdollista Sinut menettää. Sillä, jos suhde on kunnossa ja rakastaa toistaan, niin ei mikään kokeilunhalu aja siitä ohi. Ei ole tarvetta mennä muiden kanssa. Tai sitten armaasi on erittäin epäkypsä ja hemmoteltu nainen.

Se ei ole Sinulle helppoa, mutta loppupelissä olet kiitollinen. Huomaat, että hän ei ollut Sinulle SE oikea! Hän ei ollut kaiken rakkautesi arvoinen nainen! Mies kertoi siitä, miten suunnattomasti kärsii, ettei riitä kihlatulleen, eikä mistään yhteisesti sovituista kevyistä seksileikeistä. Jos joku väittää että seksi on ihan samanlaista oman rakkaan ja jonkun ventovieraan kanssa, niin ei ole silloin hyvää seksiä vielä saanut.

Tämä olikin kommentti 'Kuules' tapaukseen Miksi ne pitäisi kokeilla muka ennen? Jos hyvä suhde tulee vastaan, on ehkä kannattava alkaa rakentaa siitä jotain todella hyvää. On täysin tyhjänpäiväistä dumpata lupaavan tuntuinen suhde vain sen takia, että jotain kokeilunhalua on jäljellä.

Vielä tyhjänpäiväsempää se on, jos hyvän suhteen dumppaa vain siltä varalta että ehkä on kokeilunhalua. Kokeilunhalu ja sitoutuminen ovat ihan eri asioita.

Kokeilunhalu voi ilmestyä myös myöhemminkin. Voi olla ettei sitä tunnu olevan moneen vuoteen alussa ja sitten se tupsahtaa jostain.

Tähänpä onkin vaikeampi varautua. Sitä ei voi estää etukäteisvalmisteluin eikä sen toisaalta tarvitse estää sitoutumista. Itse tiedän kokeilunhalun iskevän muutaman vuoden välein oli suhde miten hyvä tahansa. Se iskee vaikka tiedän, että seksi jonkun satunnaisen kumppanin kanssa ei ole hyvää, ei varmasti yhtä hyvää kuin parisuhteen seksi on. Jälkeen päin jää varmasti tunne, että olipas surkeaa seksiä, kyllä oman kullan kanssa kotona on mukavampaa. Ukko oli tietty tyydytetty, mutta varmaan hieman pettynyt.

Lohdutin häntä ja kerroin että seuraavalla kerralla hän saa naida minua, jos vain yhteistyöhalua löytyy. Ukko nyökkäsi, joten sidoin siteen hänen silmilleen, poikkesin kylppärissä ja lopulta sänkyyn palattuani kiinnitin ukon munan ympärille pienen lukollisen muovisen siveyslaitteen.

Ukko oli saada sätkyn kun poistin huivin hänen silmiltään, jätin hänet sidottuna makaamaan sängylle ja poistuin huoneesta.

Palatessani ukko oli jo rauhoittunut ja tyytynyt asemaansa. Kerroin että tästä lähtien ukko saa naida usemmin, mutta kertojen välissä siveyslaitteen tulee olla omalla paikallaan. Sillä tiellä ollaan edelleen Ota selville miehesi salaisemmatkin toiveet seksin suhteen, ja toteutat miehesi unelmat. Muuta ei tarvitse, miehesi tekee mitä vaan haluat. Tuon vaimoihmisen kanssa olen samaa mieltä. Ainakin meillä on tehonnut. Tuota siveysvyötä meilläkin mies käyttää säännöllisesti. Hyvä konsti saada nuolemalla orkkuja ja katsoa kun se itse kiemurtelee kiimassa.

Aukaisen sen vain silloin kun minä haluan. Joskus olen joustanut ja runkannut paineet sen omalle vatsalle.

Mutta mitään hyvää orkkua ei kannata antaa. Sen verran vaan että vähän tyhjenee ja muna veltostuu, niin saa laitteen takaisin paikoilleen. Silloin mies pysyy kiimaisena ja nöyränä kivasti. Ei noin vitunkipeitä miehiä voi ollakkaan että antavat laittaa jonkun muovisen mulkun peiton ja lukkoon vielä. Kädet ja jalat sidottuna,akka istumassa naamanpäällä runkkaamassa kullia kaikkea sitä saa lukeakkin voihan vittu. Kyllä kai sitä joka MIES saa muualtakin jos vain haluaa eikä tarvis alistua moiseen älynlahjoiltaan melko surkean akan mielenilmauksiin.

Meilläkin on tuo muovinenputkilo. Mutta siihen lisäksi,sido mies ja värjää karvat vaaleiksi. Lisukkeena ruskettavaa voidetta penikseen ja palleihin,niin erottuu paremmin. Voin kertoa että saunaillat harvenee. Ja tuommoinen vaaleanruskea kikkeli on vaihtelua. Mutta kuitenkin se on oman kullan. Vai pitäiskö värjätä mustaksi niin ei todellakaan kävisi saunailloissa ;-.

Lisää väriä , Järjestä seuraavat numerot suurimmasta pienimpään: Olen testannut sekä CB että CB Uudempi on ehdottomasti parempi, mutta jos vehkeesi on lepotilassa iso niin en suosittele kumpaakaan.

Osta verme vaikka Hot Lipsista ja kokeile itseksesi ensin. Sittenhän tiedät antaako avaimen Vaimolle. Joka tapauksessa laite antaa mielenkiintoisia ajatuksia jopa niin, että olen ollut odottavalla kannalla vaikka laite on piilossa. En ole esitellyt sitä vielä. Viikko runkkaamatta tuo kummasti paineita Jos luettu englanti sujuu niin www.

Varaudu viettämään siellä tuntikausia. Vaihtaisitko hieman lisää mielipiteitä yms sähköpostin välityksellä? Osoite löytyy tuosta keskustelun avaavasta viestistä Sain joululahjaksi, kaulaketjun ja kaksi pientä avainta. Kyllä hämmästyin, kun näin mihin avaimet kuuluu. Ukon kalu oli juuri tuollaisessa läpinäkyvässä miesten CB siveysvyössä!!! Ja hämmästys vaan kasvaa, kun olen näitä keskusteluja lukenut. Näyttää tosiaankin siltä, että nykyisin siveysvyötä käyttää miehet eikä naiset!!!

Ihana leluhan tuo on naisen kannalta. Miksi niitä kaapissa pidätte? Kiihottaa miestä ihan valtavasti. Kun näitä lukee niin, kyllä tuo tulee meilläkin käyttöön minun päätös!! Täytyy vaan saada tuo mies pois netin äärestä ja suostuteltua asiaan Minnarouva, kerro miten "työviikko" on mennyt.

Tuosta ei näyttäisi todellakaan olevan mitään haittaa. Taitaa tykätä siitä, kun ennen syttyi korkeintaan kerran viikossa. Niin mitä niillä sitten on eroa keskenään? Miksi on parempi? Muuten ovat ihan samalaisia, mutta CB Se on työläämpi kiinnittää ja sen asettaminen paikoilleen kestää pidempään. CB on erittäin helppo kiinnittä ja sen asettaminen kestää tottuneelta vain minuutin tai pari. Että ainakin sellaisia eroja. Tässä sinulle vinkkejä ja kokemuksia CB: Kuinka saat naisesi suostumaan moiseen?

Kerro hänelle, että haluat palvoa häntä ja olla hänelle täysin uskollinen. Keskustelkaa ja kerro, että kun hänellä on siveysvyön avain hän tietää sinun olevan hyvissä käsissä ja odotat häntä aina innokkaan rakastavasti kotiin.

Meillä otettiin CB käyttöön siksi koska runkkailin aivan liikaa ja unohdin vaimoni tarpeet. Nyt asiat ovat toisin. Runkkaan vain kun hän avaa CB: Meillä on käytössä CB, itseasiassa kaksikin kappaletta. Totta kai se vaikuttaa jokapäiväiseen elämään. Oluella käynti on jäänyt vähemmälle, koska esim. Urheilemisesta en tiedä, koska en harrasta, mutta se varmaan on hieman vaikeaa. Myös saunominen kavereiden kanssa on vaikeaa. Silloin se on otettu pois, mutta vain siksi aikaa kun olen kavereidenn kanssa.

Kotiin tultuani se asetetaan heti paikoilleen. Laitteesen kyllä tottuu hyvin. Toisinaan unohtuu täysin, että sellainen on ylläni. Pidän sitä ylläni jatkuvasti ja se avataan vain jos vaimollani on tarpeita. Sen käyttö on selkiinnyttänyt ajatuksiani. Onhan minullakin tarpeeni ja ainut tapa saada tyydytettyä on se, että saan vaimoni haluamaan minua ja avaamaan siveysvyön.

Toki hän joskus kiusoittelee minua ja tyydyttän hänet vain kielelläni. CB on erittäin helppo laittaa ylle. Siinä menee vain pari minuuttia.

Toki silloin peniksen pitää olla aivan veltto. Ehkä aluksi kannattaa käyttää jotain voidetta. Renkaita kannattaa ensin sovitetella ja harjoitella sopivaa. Liian iso rengas voi luiskahtaa irti ja liian pieni taas saattaa puristaa liikaa. Kannattaa ensin harjoitella käyttöa kotona ja vaikkapa pikku hiljaa viikonloppuna lähteä se yllä ulos. Alushousuiksi ja housuiksi suosittelen hieman väljiä. Ne eivät kiristä ja paina ja CB itseasiassa unohtuu aika pian. Posliini ei tarvitse olla, vaikka se hieman helpottaa.

Kaiken kaikkiaan suosittelen CBtä. Ehkä CB saattaisi ola miellyttävämpi ja tehokkaampi. Mutta muistakaa aina myös hygienia puoli. Suihkussa ja pesulla voi käydä myös CB yllä. Ei sitä aina silloin tarvitse avata. Googlesta löytyy kuvia molemmista, mutta kun ne näyttävät niin samanlaisilta, niin onko ne samannäköisiä?! Mieheni vietti aikaisemmin paljon aikaa tietokoneen ääressä, joka vei hänen ajatuksensa pois minun seksuaalisten halujen tyydyttämisestä ja yhteisestä ajasta.

Tiesin hänen katselevan sieltä aika ajoin seksikkäiden naisten kuvia ja lukevan eroottisia tarinoita. Koska seksielämämme oli jo aika hiipunut vaikkakin olimme olleet naimisissa vain nelisen vuotta, ostin hänelle lahjaksi CB siveysvyön. Mietin kovasti millä tavalla sen hänelle antaisin mutta teinkin sen sitten siten että pyysin häntä pukeutumaan lauantaiiltaa varten ja asettelin vaatteet etukäteen sängylle joiden joukkoon olin piilottanunt anti-shopista tilaamani siveysvyön.

Avaimen laitoin roikkumaan kaulaani ja puin itselleni todella seksikkäät vaatteet ja korkeakorkoiset kengät.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *