Naisseuraa oulu sanna

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Treffeillä salaista naisseuraa oulusta? Seurapalsta Iskuri on sitt uudistettu. Toivottavasti te horot hukutte toinen toisiinne! Maailma ei jäisi kaipaamaan!!! Aivan samaa mieltäHukuttakaa horot toinen toisenne siihen nusimiseen mitä ristiin rastiin kaikkien kanssa harrastatte. Olette mätiä ulkoa ja sisältä! Syksyn pimeys taas herätti innostuksen takkatulen loimussa salarakasteluun.

Löytyisikö nuorekasta ja notkeaa tyttöä, jolla olisi kiinnostus lihallisiin iloitteluihin? Sehän se suomalaisia nirppisnokka naisia vit Juu hei, tavataan joo. Mä otan kameran ja nauhurin mukaan. Sit kilautan sun vaimolle. Et olis ensimmäin pukki, jonka olen käräyttänyt. Eikä se mielikuvakaan hänestä ole ainakaan huonompaan suuntaan viime päivinä mennyt.

Ainoa mikä mua mietityttää on se, että hänellä on kaksi lasta jotka ovat hänen luonaan vuoroviikoin. Itsehän en omia lapsia halua, ja olen toistaiseksi välttänyt lapsellisten miesten tapailua. Kun tämä fakta mulle selvisi olimme ehtineet jutella jo tovin ja mulle oli syntynyt positiivinen mielikuva miehestä. Kuitenkin tässä muutaman päivän asiaa mietiskeltyäni olen tullut siihen tulokseen, että jos tässä nyt on oikeasti Hyvä Mies, niin kyllä ne lapsetkin saadaan elämään sovitettua.

Tai ennemmin minut heidän elämään. Ja ainahan on se mahdollisuus, että emme sovi muutoin yhteen jolloin lapsi-asiaa on turha edes tässä kohtaa miettiä: P Kyllähän se silti tuo uuden kerroksen toiseen tutustumisessa, että hänellä on elämässään pieniä jotka menevät kaiken muun edelle. Minulla oli suunnitelmana etsiä kolmikymppisenä sellainen mies, jolla on jo lapsia, jolloin minun ei tarvitsisi hänelle sellaisia tehdä.

Sitten törmäsinkin tähän nykyiseen, joka jakaa lapsettomuushaaveet kanssani. Mutta enivei, pointtini on, että toisaalta voi olla hyvä, että viikingillä on lapsukaiset jo omasta takaa. Mulla on aina vähän ollut sellainen ajatus, että en deittailisi lapsellisia miehiä. En ikinä ole ollut hirvean lapsiystävällinen ja ajatus toisten lapsista ei oikein innosta. Mutta kyllä itsekin sitä mieltä olen, että jos miehessä ei oikeasti olisi mitään muuta vikaa niin ei kannata kaataa hommaa vain siihen.

Voihan olla, että ne mukulatkin olisi "ihan kivoja": Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Naisseuraa oulu sanna -

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Viestittelimme tovin Tinderissä mutta siirryimme tekstareihin, kun mies ilmoitti poistavansa profiilinsa Tinderistä mutta haluavansa silti tavata minut. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Eikä se mielikuvakaan hänestä ole ainakaan huonompaan suuntaan viime päivinä mennyt. Kyseinen mies on pitkästä aikaa ensimmäinen oikeasti potentiaaliselta vaikuttava tyyppi jonka kanssa olen Tinderissä jutellut, eli odotukset ovat melkoisen korkealla ja sehän on aina hyvä juttu ekoille treffeille mentäessä Iskuri on sitt uudistettu. Sitten törmäsinkin tähän nykyiseen, joka jakaa lapsettomuushaaveet kanssani. Eikä se mielikuvakaan hänestä ole ainakaan huonompaan suuntaan viime päivinä mennyt. Mutta kyllä itsekin sitä mieltä olen, että jos miehessä ei oikeasti olisi mitään muuta vikaa niin ei kannata kaataa hommaa vain siihen. Kutsukaamme miestä Viikingiksi, koska kuvissa hänellä oli ah niin ihana ja iso parta sekä jykevä ruumiinrakenne. En ikinä ole ollut hirvean lapsiystävällinen ja ajatus toisten lapsista ei oikein innosta.

Sit kilautan sun vaimolle. Et olis ensimmäin pukki, jonka olen käräyttänyt. No laitas sähköpostiosoitteesi niin vaihdetaan kuvat.

Katsotaan niistä että aletaanko millekään. Vastaa alkuperäiseen viestiin salaista naisseuraa oulusta? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Ainoa mikä mua mietityttää on se, että hänellä on kaksi lasta jotka ovat hänen luonaan vuoroviikoin. Itsehän en omia lapsia halua, ja olen toistaiseksi välttänyt lapsellisten miesten tapailua.

Kun tämä fakta mulle selvisi olimme ehtineet jutella jo tovin ja mulle oli syntynyt positiivinen mielikuva miehestä. Kuitenkin tässä muutaman päivän asiaa mietiskeltyäni olen tullut siihen tulokseen, että jos tässä nyt on oikeasti Hyvä Mies, niin kyllä ne lapsetkin saadaan elämään sovitettua. Tai ennemmin minut heidän elämään. Ja ainahan on se mahdollisuus, että emme sovi muutoin yhteen jolloin lapsi-asiaa on turha edes tässä kohtaa miettiä: P Kyllähän se silti tuo uuden kerroksen toiseen tutustumisessa, että hänellä on elämässään pieniä jotka menevät kaiken muun edelle.

Minulla oli suunnitelmana etsiä kolmikymppisenä sellainen mies, jolla on jo lapsia, jolloin minun ei tarvitsisi hänelle sellaisia tehdä.

Sitten törmäsinkin tähän nykyiseen, joka jakaa lapsettomuushaaveet kanssani. Mutta enivei, pointtini on, että toisaalta voi olla hyvä, että viikingillä on lapsukaiset jo omasta takaa.

Mulla on aina vähän ollut sellainen ajatus, että en deittailisi lapsellisia miehiä. En ikinä ole ollut hirvean lapsiystävällinen ja ajatus toisten lapsista ei oikein innosta.

Mutta kyllä itsekin sitä mieltä olen, että jos miehessä ei oikeasti olisi mitään muuta vikaa niin ei kannata kaataa hommaa vain siihen. Voihan olla, että ne mukulatkin olisi "ihan kivoja": Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *