Oulu siwa nivussilsa

oulu siwa nivussilsa

Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda. Harjapäänkadulla sijaitseva Siwa lopettaa toimintansa helmikuussa. Noin 70 Siwaa tai Valintataloa muuttunut K-marketiksi — myynti kasvanut tois­ta­kym­men­tä prosenttia Arkisto. Uusimmat ensin Uusimmat ensin Vanhimmat ensin. Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Lopettakaa myllyojan saleki sieltäki ihmiset hakee vain paketteja. Tähän taloon ei tule pirkkaa. Haluan elintarvikkeita joissa on makua ja väriä. Miksi piti ostaa koko Tradeka ja viedä lähipalveluita?

Siitä oli juuri näppärä käydä hakemassa Matkahuollon paketit! Ei se pystyssä pysy, jos vain matkahuollon paketteja hait. Ami R4 rekisteröitynyt käyttäjä Näytä kaikki kommentit Suo­si­tuim­mat 1 Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat törkyviesteillä uhria — Eduskunnan turvallisuusjohtaja: Täysin poikkeuksellista 2 Auto ja skootteri törmäsivät Oulussa — skootterikuskille vakavia vammoja 3 Liminkalaismies palkittiin naapuriensa hengen pelastamisesta — syöksyi apuun palavaan taloon 4 Susi hyökkäsi jälleen Pelson vankilan lampaiden kimppuun Vaalassa — arvokkaita siitospässejä menehtyi 5 Vuotuinen Yöpyöräily houkutteli Oulussa runsaasti osallistujia kilometrin lenkille 6 Alkot sulkevat ovensa ja joukkoliikenne hiljenee — katso juhannuksen aikataulut ja aukioloajat 7 Viikonlopun menovinkit Oulun alueelle: Juhannustansseja, tunnelmointia ja jamittelua.

Kom­men­toi­duim­mat 17 Myös Sipilä lähtee Junckerin maahanmuuttopalaveriin 12 Liminkalaismies palkittiin naapuriensa hengen pelastamisesta — syöksyi apuun palavaan taloon 12 Vuotuinen Yöpyöräily houkutteli Oulussa runsaasti osallistujia kilometrin lenkille 10 Susi hyökkäsi jälleen Pelson vankilan lampaiden kimppuun Vaalassa — arvokkaita siitospässejä menehtyi 8 Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat törkyviesteillä uhria — Eduskunnan turvallisuusjohtaja: Täysin poikkeuksellista 7 Auto ja skootteri törmäsivät Oulussa — skootterikuskille vakavia vammoja 5 Suomen metallipääkaupunki on valittu — kisan voittajaksi selviytyi itäsuomalainen yllättäjä.

Etusivulla nyt Juhannusaatosta on tulossa viileä ja sateinen — tuuli saattaa voimistua puuskissa myrskylukemiin.

Tilaajille Näin sujuu Mirja Vehkaperän perheen muutto Brysseliin — "Viimein äiti ehtii töistä illaksi kotiin". Suomessa on kirjattu kasvihavaintoja jo luvulta — valtavaa aineistoa tallennetaan tutkimuksen käyttöön. Tilaajille Lauri Salovaara halusi miljonääriksi ennen kuin täyttäisi 40, ja näin hän neuvoo: Lukijoiden tunnelmakuvia juhannuksesta Kuvagalleria.

Ilma mustanaan hyönteisistä Viikon katsotuimmat videot. Arktinen on tylyä konkretiaa Kalevan uutta toimistotaloa koristaa anodisoitu jul­ki­si­vu­pel­ti Syy suomalaisten heikkenevään luku- ja kir­joi­tus­tai­toon on asenteissa Suosituimmat Tänään Tänään 1.

Kommentoiduimmat Tänään Tänään Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon. Päivän tykätyin viesti Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon. Ihan kiva hissipuhe Juha S, mutta mietitäänpä vielä kertaalleen kenen kannattaa JS: Jari ja sarjakuvat Jari Uutiset osastoittain Oulu Liminkalaismies palkittiin naapuriensa hengen pelastamisesta — syöksyi apuun palavaan taloon Viikonlopun menovinkit Oulun alueelle: Juhannustansseja, tunnelmointia ja jamittelua Haapajärven keskusta-alueella murtauduttiin yöllä kahteen kohteeseen — poliisi pyytää ilmoittamaan epämääräisistä liikkujista.

Pompejin seinillä herjattiin säälittä ja rakastettiin ahnaasti 7: Vaarallisten siirtolaisnuorten pidätyskeskuksia syytetään epäinhimillisistä oloista USA: Kreikka pärjää nyt omillaan 0: Euromaat puristivat Kreikalle velkahelpotuksia Intelin toimitusjohtaja erosi - syynä suhde alaisen kanssa Monen jokapäiväinen välipala voi kadota kauppojen hyllyltä — näinkö banaani pelastetaan tuholta? Aleksanterin teatteri menee myyntiin - valtiolla ei ole varaa korjauksiin Suomen metallipääkaupunki on valittu — kisan voittajaksi selviytyi itäsuomalainen yllättäjä.

Marvelin supersankariuniversumi laajenee — Vuoden katsotuimpien elokuvien kärki täyttyy meilläkin Marvelista Ville Haapasalo reissaa vaihteeksi maakunnissa perisuomalaisuuden jäljillä — vähän väliä päästään testaamaan myös saunoja Uudet nuoret murhajärvellä — kotimainen kauhujännäri Bodom on kelpo onnistuminen, vaikka juoni yskähtelee Reipas reissunainen Tanja todistaa, että kuuro voi — Pariisista alkava Euroopan-kiertue jää postikorttikliseiden tasolle.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa. Asiakaspalvelu 08 ma-pe www.

Kalevan medioilla tavoitat lukijaa. Keskolle lupa ostaa Suomen Lähikauppa - ehtona 60 kaupan myynti Arkisto. Uusimmat ensin Uusimmat ensin Vanhimmat ensin. Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Mutta sääli kun Kesko sai ostaa Siwat ja Valintatalot. Joutaaki lopettaa kaikki Siwat ja K-marketit, kalliita ovat. Sieltä takaa harmaista roskiksista oli hyvä dyykata joskus kauan sitten Kesko osti ketjun ei kiinteistöjä. Näytä kaikki kommentit Suo­si­tuim­mat 1 Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat törkyviesteillä uhria — Eduskunnan turvallisuusjohtaja: Täysin poikkeuksellista 2 Auto ja skootteri törmäsivät Oulussa — skootterikuskille vakavia vammoja 3 Liminkalaismies palkittiin naapuriensa hengen pelastamisesta — syöksyi apuun palavaan taloon 4 Susi hyökkäsi jälleen Pelson vankilan lampaiden kimppuun Vaalassa — arvokkaita siitospässejä menehtyi 5 Vuotuinen Yöpyöräily houkutteli Oulussa runsaasti osallistujia kilometrin lenkille 6 Alkot sulkevat ovensa ja joukkoliikenne hiljenee — katso juhannuksen aikataulut ja aukioloajat 7 Viikonlopun menovinkit Oulun alueelle: Juhannustansseja, tunnelmointia ja jamittelua.

Kom­men­toi­duim­mat 17 Myös Sipilä lähtee Junckerin maahanmuuttopalaveriin 15 Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat törkyviesteillä uhria — Eduskunnan turvallisuusjohtaja: Täysin poikkeuksellista 14 Liminkalaismies palkittiin naapuriensa hengen pelastamisesta — syöksyi apuun palavaan taloon 13 Susi hyökkäsi jälleen Pelson vankilan lampaiden kimppuun Vaalassa — arvokkaita siitospässejä menehtyi 12 Vuotuinen Yöpyöräily houkutteli Oulussa runsaasti osallistujia kilometrin lenkille 9 Avohakkuut halutaan pois vain valtion metsistä — "Ei ajatellakaan, että se tapahtuisi yhtäkkiä", Luonnonsuojeluliitosta sanotaan 9 Auto ja skootteri törmäsivät Oulussa — skootterikuskille vakavia vammoja.

Etusivulla nyt Juhannusaatosta on tulossa viileä ja sateinen — tuuli saattaa voimistua puuskissa myrskylukemiin. Tilaajille Lauri Salovaara halusi miljonääriksi ennen kuin täyttäisi 40, ja näin hän neuvoo: Suomessa on kirjattu kasvihavaintoja jo luvulta — valtavaa aineistoa tallennetaan tutkimuksen käyttöön.

Liminkalaismies palkittiin naapuriensa hengen pelastamisesta — syöksyi apuun palavaan taloon. Lukijoiden tunnelmakuvia juhannuksesta Kuvagalleria. Ilma mustanaan hyönteisistä Viikon katsotuimmat videot. Helsingistä Tukholmaan puolessa tunnissa? Musiikin suo­ra­tois­to­pal­ve­lut toivat lisäpotkua hifikauppaan Audiokauppa.

Juhannuksen ruokahitti on helppo rieskakakku - Varaa vain ainekset, kokoa ja nauti Pulla-Pirtti, Kasvishovi, Viskaalin. Kan­sal­lis­puis­to­jen elämysten kokeminen ei edellytä ret­kei­ly­tai­to­ja Ruka-Kuusamo. Kattoalan edelläkävijät tarjoavat yllätyksiä ja uutisia Vesivek. Autokauppaa isältä pojalle Aine Oy. Uusia asuinkohteita Oulun alueella Uudiskohteet Oulu. Arktinen on tylyä konkretiaa Kalevan uutta toimistotaloa koristaa anodisoitu jul­ki­si­vu­pel­ti Syy suomalaisten heikkenevään luku- ja kir­joi­tus­tai­toon on asenteissa Suosituimmat Tänään Tänään 1.

Kommentoiduimmat Tänään Tänään Oulunsalossa voimapaikalla metsälehmus kurottelee oksiaan. Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon. Päivän tykätyin viesti Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon. Ihan kiva hissipuhe Juha S, mutta mietitäänpä vielä kertaalleen kenen kannattaa JS: Jari ja sarjakuvat Jari Uutiset osastoittain Oulu Liminkalaismies palkittiin naapuriensa hengen pelastamisesta — syöksyi apuun palavaan taloon Viikonlopun menovinkit Oulun alueelle: Juhannustansseja, tunnelmointia ja jamittelua Haapajärven keskusta-alueella murtauduttiin yöllä kahteen kohteeseen — poliisi pyytää ilmoittamaan epämääräisistä liikkujista.

Pompejin seinillä herjattiin säälittä ja rakastettiin ahnaasti 7: Vaarallisten siirtolaisnuorten pidätyskeskuksia syytetään epäinhimillisistä oloista USA: Kreikka pärjää nyt omillaan 0: Euromaat puristivat Kreikalle velkahelpotuksia Intelin toimitusjohtaja erosi - syynä suhde alaisen kanssa Monen jokapäiväinen välipala voi kadota kauppojen hyllyltä — näinkö banaani pelastetaan tuholta?

Aleksanterin teatteri menee myyntiin - valtiolla ei ole varaa korjauksiin Suomen metallipääkaupunki on valittu — kisan voittajaksi selviytyi itäsuomalainen yllättäjä.

Marvelin supersankariuniversumi laajenee — Vuoden katsotuimpien elokuvien kärki täyttyy meilläkin Marvelista Ville Haapasalo reissaa vaihteeksi maakunnissa perisuomalaisuuden jäljillä — vähän väliä päästään testaamaan myös saunoja Uudet nuoret murhajärvellä — kotimainen kauhujännäri Bodom on kelpo onnistuminen, vaikka juoni yskähtelee Reipas reissunainen Tanja todistaa, että kuuro voi — Pariisista alkava Euroopan-kiertue jää postikorttikliseiden tasolle.

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa. Asiakaspalvelu 08 ma-pe www. Kalevan medioilla tavoitat lukijaa. Yrityspalvelut 08 www.

Oulu siwa nivussilsa -

Tähän taloon ei tule pirkkaa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan maakunnassa. Kauppa sulkee ovensa juhannukselta. Keskolle lupa ostaa Suomen Lähikauppa - ehtona 60 kaupan myynti Arkisto. Saako kärryä vetää kärryn takavalot pimeinä? Monen jokapäiväinen välipala voi kadota kauppojen hyllyltä — näinkö banaani pelastetaan tuholta? oulu siwa nivussilsa Liiketilan tekninen elinkaari on tullut tiensä päähän. Pikkukaupat voisivat keskittyä asiakaspalveluun, niin asiakkaita riittäisi. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa. Aleksanterin teatteri menee myyntiin - valtiolla ei ole varaa korjauksiin Syö kallista työaikaa eikä tuota mitään. Juttutupa Kuumin keskustelu nyt Juha Sipilä ehdottomasti jatkoon.

Keskolla ei ole aikomusta jatkaa kauppatoimintaa samoilla paikoilla, jotka ovat Saarisen mukaan vuokratiloja. Hän myöntää, että näiden alle neliön kauppojen lopettamisessa painoivat kannattavuussyyt. Myynnin taso tai kaupan tilojen tekninen taso eivät aina riitä, Saarinen kommentoi. Kesko osti viime vuonna Suomen Lähikaupan, jolloin osa Siwoista ja Valintataloista muutettiin K-marketeiksi.

Tietysti kannattamattomat kaupat suljetaan, miten muutenkaan. Valittajat pistäköön itse omilla rahoillaan tappiollisen kaupan pystyyn jos välttämättä haluavat hyväntekeväisyyttä harjoittaa. Onneksi jää sentään lähikauppa Sale, kun Keskolle tärkeintä on maksimaalinen voiton tuotto, eikkä palvelujen saatavuus.

Tietysti raha edellä mennään kaikessa nykyään. Pikkukaupat voisivat keskittyä asiakaspalveluun, niin asiakkaita riittäisi. Sehän oli alun perin selvää, että Kesko vain hankki Siwat ja Valintalot pois sotkemasta isompia bisneksiä.

Eihän ne lähikaupat voi pärjätä, kun koko ajan on "pää pölkyllä". Sepä Lyötyn Siwa ei kauaa toiminutkaan. Vaan kilpailu koventunut, ja niinhän se menee, vahvat syö heikot. Kivijalkakaupat menestyvät, jos ne eivät kilpaile automarketteja vastaan hinnalla ja valikoimalla. Kaupungistumisen kehityst tulee varmasti vielä vetämään palvelut takaisin keskustoihin. Eli maksat turhaan merkistä, sillä Pirkka-tuotteet ovat suureksi osaksi aivan samoja kuin kalliit brändi-tuotteet.

Olisikohan syy ollut siinä että ne palvelut eivät kannattaneet. Huono kauppias se on joka tuottavan tappaa. Ei ostanut koko Tradekaa, vaan Suomen Lähikauppat. Niitä ei myyty osissa, vaan Keskon kaikki oli pakko ostaa. Toivottavasti Lyötyn tai Torinrannan K-Marketiin tulee tuo Matkahuollon palvelu, olisi paremmat aukioloajat kun itse Matkahuolto on auki vain klo Matkahuollon pakettipalvelut on jo sekä Etelätullin Salessa että torinrannan K-marketissa. Selvähän se on, jos kymmenestä paketin hakijasta vain yksi ostaa samalla reissulla maitopurkin, niin eihän sekään palvelu kannata.

Syö kallista työaikaa eikä tuota mitään. Harmi että Toppilan Siwa loppuu. Eka Tuiran Siwa ja nyt tämä. Laaja sadealue kulkee tänään Suomen yli kohti pohjoista, ja iltapäivällä tuulenpuuskat voimistuvat Etelä- ja Keski-Suomessa, kerrotaan Ilmatieteen laitokselta.

Oulun yliopistollinen sairaala OYS pitää tänä kesänä viime kesästä poiketen auki vuodeosaston 10 ja vanhuspsykiatrian osaston. Oululainen poliitikko Mirja Vehkaperä aloittaa työt meppinä ja ottaa perheensä mukaan EU: Avohakkuista kertyy yli puolet Suomen hakkuukertymästä. Ylivoimainen pääosa siitä tulee yksityismetsien avohakkuista.

Suomen ainutlaatuisen laajoja kasvihavaintoja luvun puolivälistä lähtien tallennetaan tutkimuksen käyttöön. Liminkalaisen Ville Peltolan heinäkuinen ruohonleikkuu vuonna keskeytyi yllättäen, kun naapurin omakotitalosta alkoi tupruttaa savua. Mediapersoonan matka miljonääriksi päivässä on vaatinut hullunrohkeutta ja kärsivällisyyttä. Ei mitään uutta auringon alla: Antiikin ajan somealustoina toimivat kiviseinät ja muurit.

Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan maakunnassa. Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat tör­ky­vies­teil­lä uhria — Eduskunnan tur­val­li­suus­joh­ta­ja: Täysin poik­keuk­sel­lis­ta Kotimaa Myös Sipilä lähtee Junckerin maa­han­muut­to­pa­la­ve­riin Kotimaa Pääkirjoitus Arvoton, armoton näytelmä Pääkirjoitukset Arktinen on tylyä konkretiaa Erkki Pulliainen Kuvagalleriat Videot Blogit Tuoreimmat.

Helpottaako päiväkirjojen lukeminen häpeää? Saako kärryä vetää kärryn takavalot pimeinä? Juttutupa Lukijakuvat Lukijavideot Mielipiteet.

Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda. Harjapäänkadulla sijaitseva Siwa lopettaa toimintansa helmikuussa. Noin 70 Siwaa tai Valintataloa muuttunut K-marketiksi — myynti kasvanut tois­ta­kym­men­tä prosenttia Arkisto. Uusimmat ensin Uusimmat ensin Vanhimmat ensin. Vastaa Ilmoita asiaton viesti. Lopettakaa myllyojan saleki sieltäki ihmiset hakee vain paketteja.

On silläkin merkitystä kun Kesko omistaa nykyään Siwat. Keskohan se viime päätöksen tässäKIN Siwan lopettamisessa tekee. Toppilaan avattiin joitakin kuukausia uusi K-Supermarket ja niin edelleen.. Ainakin Koskelan Siwa muuttuu K-marketiksi ja jatkaa toimintaa. Itse epäilen että Toppilan siwa saattaa vaikka loppua, toki koulun läheisyys voi vaikuttaa jatkamiseen.

Kyllä minä yritin sieltä kaljaa kantaa mutta en minäkään enempääni pysty, terveys menee vähemmälläkin. Nyt alkaa kunto kohota kun pittää jaksaa Höyhtyän ostarin Saleen asti kävellä, ja vielä takasi. Tönö kumoon ja tilalle keskieurooppalainen ketju. Takana oleva puistoalue parkkipaikoiksi. Näinhän se näille pikkukaupoille käy, kun isot marketit on aamusta iltaan auki viikon jokaisena päivänä. Monet loiventavat tuli tuolta haettua luvun alkupuolella kun vieressä asuin.

Maailma muuttuu, on niitä kauppoja ennenkin lopetettu. Hevosia ja höyryvetureitakaan ei enää liiku Nokelassa Asuin opiskeluaikana luvun alussa tässä lähellä ja silloin viereisellä torilla oli torikauppiaita.

Sivan tilalla oli Osuuskauppa ja lähellä vielä Lappalaisen lähikauppa. Oli se mukavaa aikaa! Asuin Varikkotiellä ja Tuli käytyä usein Siwassa ja Lappalaisella kaupassa usein. Anoppikin oli töissä Lappalaisella! Senkin piti mennä kiinni kesällä. Ja mikä tärkeintä, miten myyjien käy? Laaja sadealue kulkee tänään Suomen yli kohti pohjoista, ja iltapäivällä tuulenpuuskat voimistuvat Etelä- ja Keski-Suomessa, kerrotaan Ilmatieteen laitokselta.

Oulun yliopistollinen sairaala OYS pitää tänä kesänä viime kesästä poiketen auki vuodeosaston 10 ja vanhuspsykiatrian osaston. Mediapersoonan matka miljonääriksi päivässä on vaatinut hullunrohkeutta ja kärsivällisyyttä. Avohakkuista kertyy yli puolet Suomen hakkuukertymästä. Ylivoimainen pääosa siitä tulee yksityismetsien avohakkuista. Suomen ainutlaatuisen laajoja kasvihavaintoja luvun puolivälistä lähtien tallennetaan tutkimuksen käyttöön. Oululainen poliitikko Mirja Vehkaperä aloittaa työt meppinä ja ottaa perheensä mukaan EU: Liminkalaisen Ville Peltolan heinäkuinen ruohonleikkuu vuonna keskeytyi yllättäen, kun naapurin omakotitalosta alkoi tupruttaa savua.

Ei mitään uutta auringon alla: Antiikin ajan somealustoina toimivat kiviseinät ja muurit. Pirkanmaan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa voi sataa runsaasti, yli 50 mm vuorokaudessa. Metsäpalovaroitus on voimassa Ahvenanmaan maakunnassa.

Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat tör­ky­vies­teil­lä uhria — Eduskunnan tur­val­li­suus­joh­ta­ja: Täysin poik­keuk­sel­lis­ta Kotimaa Myös Sipilä lähtee Junckerin maa­han­muut­to­pa­la­ve­riin Kotimaa Pääkirjoitus Arvoton, armoton näytelmä Pääkirjoitukset Arktinen on tylyä konkretiaa Erkki Pulliainen Kuvagalleriat Videot Blogit Tuoreimmat.

Helpottaako päiväkirjojen lukeminen häpeää? Saako kärryä vetää kärryn takavalot pimeinä? Juttutupa Lukijakuvat Lukijavideot Mielipiteet.

Katso sää- Sää- ja sade-ennuste Vaihda paikka Vaihda. Etusivu Oulu Nokelan Siwa lopettaa juhannukselta — lähikaupat murroksessa. Nokelan Siwan lopettamispäätös oli tehty ennen kuin Kesko-kaupasta oli tietoa. Kauppa sulkee ovensa juhannukselta. Lähetä vinkki, kuva tai video! Siwoista ja Va­lin­ta­ta­lois­ta K-marketteja toukokuusta alkaen Arkisto.

Keskolle lupa ostaa Suomen Lähikauppa - ehtona 60 kaupan myynti Arkisto. Uusimmat ensin Uusimmat ensin Vanhimmat ensin. Vastaa Ilmoita asiaton viesti.

Mutta sääli kun Kesko sai ostaa Siwat ja Valintatalot. Joutaaki lopettaa kaikki Siwat ja K-marketit, kalliita ovat. Sieltä takaa harmaista roskiksista oli hyvä dyykata joskus kauan sitten Kesko osti ketjun ei kiinteistöjä.

Näytä kaikki kommentit Suo­si­tuim­mat 1 Rikoksista tuomitun Hakkaraisen fanit pommittavat törkyviesteillä uhria — Eduskunnan turvallisuusjohtaja: Täysin poikkeuksellista 2 Auto ja skootteri törmäsivät Oulussa — skootterikuskille vakavia vammoja 3 Liminkalaismies palkittiin naapuriensa hengen pelastamisesta — syöksyi apuun palavaan taloon 4 Susi hyökkäsi jälleen Pelson vankilan lampaiden kimppuun Vaalassa — arvokkaita siitospässejä menehtyi 5 Vuotuinen Yöpyöräily houkutteli Oulussa runsaasti osallistujia kilometrin lenkille 6 Alkot sulkevat ovensa ja joukkoliikenne hiljenee — katso juhannuksen aikataulut ja aukioloajat 7 Viikonlopun menovinkit Oulun alueelle:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *