Paljas peppu siskon pillua

paljas peppu siskon pillua

Kerroin siskolleni, että tämä on rangaistus siitä, kun hän avasi kauniit kiinteät reitensä sen vanhan pukin kähmittäväksi ja sivalsin sitten melko napakasti vyön päällä siskon ihanan kiinteää peppua.

Sisko älähti enemmän yllätyksestä kuin kivusta ja jäi kiltisti odottamaan uutta rangaistusta. Jatkoin siskon syntien luettelemista: Leikin jatkuttua jo jonkin aikaa huomasin siskon hengityksen kiihtyvän ja kun katsoin siskon posliiniksi ajettua pillua näin häpyhuulten paisuneen kiimasta ja häpyhuulten välin kiiltävän kosteudesta. Kysyin pikkusiskoltani oliko sen äijän kyrpä tehnyt hyvää, vaikka ei kovin iso ollutkaan? Siskon vastausta ei nyt seurannutkaan vyön sivallus, vaan siirsin käteni siskon ihanan tiukalle pepulle ja hyväilin sitä isoilla käsilläni.

Sitten kysyin siskoltani antoiko hän pomonsa laskea spermat sisään. Sisko ei vastannut, mutta nyökkäsi. Käytätkö sinä edes ehkäisyä, vai aiotko pamahtaa paksuksi pomollesi, kysyin.

Onhan mulla pillerit, en kai mä muuten olis antanut sisko vastasi. Siirsin käteni hyväilemään siskon reisien sisäpintaa ja kysyin onko pikkusisko koskaan saanut todella isoa kalua. En niin isoa kuin sulla on sisko vastasi.

Mä olin silloin viistoista ja vielä neitsyt kun näin mökin parvelta kun sä panit sitä ekaa tyttöystävääsi Lottaa tuvan vuodesohvalla sisko vastasi. Me kyllä luultiin olevamme kahdestaan mökissä vastasin. No, mä en sitten mennytkään sinne kauppareissulle mukaan vaan palasin parvelle lukemaan kirjaa kuului siskon selitys asiaan. Tuntui tosi kiihottavalta ajatella, että neitsyt pikkusisko oli päässyt aitiopaikalta seuraamaan meidän rakastelua.

Siirsin kättäni reiden sisäpinnalla ylemmäs niin, että reittä hyväillessä käteni syrjä osui aina välillä, ikään kuin vahingossa, siskon kiimasta kostuneisiin häpyhuuliin. Kysyin siskoltani, että sormetteliko hän pilluaan katsellessasi rakasteluamme.

Sisko vastasi, että pakkohan mun oli. Oli niin uskomattoman kiihottavaa katsoa kun iso kalusi painui hoikan Lotan sisään. Ja se Lotta sai vielä tosi voimakkaan ja äänekkään orgasmin, kun panit sitä oikein rajusti. Siskon kertoessa sormettelustaan siirsin käteni hänen pillulleen ja hyväilin sormellani hellästi klitorista ja häpyhuulia. Pillun hyväily sai siskon hengityksen tihentymän ja lantion liikkumaan sormeani vasten.

Sitten kerroin muistavani tuon panon oikein hyvin. Lotta oli juuri saanut pillerit ja päästiin panemaan ekaa kertaa paljaalla. Voit vaan arvata sisko hyvä, tekikö hyvää naida Lotan tiukkaa pillua paljaaltaan ja panna oikein kunnolla, kun ei tarvinnut pelätä kortsun repeävän. Jatkoin pillun hyväilyä ja kysyin sitten siskolta, että kuvitteliko hän sormetellessaan isoveljen kalun työntyvän hänen kokemattomaan teinipilluunsa. Kyllä, kyllä ja sain elämäni siihen asti voimakkaimman orkun sisko vastasi.

Työnsin peukaloni pilluun ja kehuin siskolleni, miten ihanan tiukka pillu hänellä on. Työntelin peukaloani pillussa samalla kun etusormellani hyväilin klitorista.

Tuo ote sai siskoni voihkimaan kiimasta ja työntämään pilluaan yhä voimakkaammin kättäni vasten. Oma kiimani oli jo niin voimakas, että kaikki estot hävisivät. Koukistin vähän polviani ja asetin kivikovana seisovan kaluni siskoni häpyhuulten väliin.

Vaikka siskon pillu oli niin kostea ja kiimainen kuin pillu vain olla voi, niin tarvittiin useampi työntöyritys ennen kuin pikkusiskon pillu alkoi avautua isoveljen kalun tulla.

Työntö työnnöltä sain kaluni uppomaan yhä syvemmälle pilluun. Kyllä huomasi, että siskon pillua ei oltu isoilla kaluilla venytelty. Kun sain kalun lähes juurta myöten sisään, aloitin hitaat, nautinnolliset työnnöt. Siskon pillu teki niin hyvää, että olisin varmaankin lauennut lähes saman tein, jollen olisi jo ennen kotoa lähtöä runkannut pahimpia paineita pois. Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Winman , Annan uutiskirje tuo sähköpostiisi uusimmat artikkelit, testit ja kilpailut.

Hae vain otsikoista Jäsenen nimi: Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Pepun nuoleminen Viestiketju osiossa ' Seksi ' , käynnistäjänä Winman , Voiko olla kiihoittavampaa kuin nuolla upean naisensa peppua takaapäin?

Ilo irti siskon pikkupöksyistä — itorg69 Seksikäs nuori tyttö pillu paljaana. Seksikäs nuori tyttö hiukset märkinä ja ihana teinipillu paljaana. Veli ja sisko nussivat; Abonneer Kotibileet - Seksinovellit. Pojan rakkaus nailoniin… ja omaan äitiin Abonneer Hellsing Levyraati - Pimppi Paljaana Bailaamaan - YouTube sisko pillu paljaana Mitäs sisko , kysyin ja sain vastaukseksi hihitystä.

Jyrki, sinä olet niin komea ja ihana, sisareni sanoi ihan vakavasti ja taas alkoi hihitys. Abonneer Kesätyössä siskon kanssa — itorg69 sisko pillu paljaana Virve sulla on paras pillu koko maailmassa. Sisko sulla on hyvä perse! Ja samalla se Virven karvainen tavara oli paljaana edessäni. Abonneer veli ja sisko — Teinipornoa Sisko kirjaa koneelle tulevia ja lähteviä eriä kaikenlaisista marjoista ja — Nyt kun sinulla on peppu paljaana , miten märkä siskoni pillu oli.

Hän pääsi opiskelemaan kauppatieteitä ja sai harjoittelijan paikan tilitoimistosta. Siinä ei muutu itse asia yhtään kauniimmaksi kuin mitä se on: Tarjosin siskolle siideriä, johon kaadoin hänen huomaamattaan taskumatista kossua terästykseksi. Sisko sulla on hyvä perse! Astuin autosta ulos ja ihmettelin ketä mökillä oikein on.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *