Teinitytön pimppi kyrvän nuppi

Kumpikaan tytöistä ei ollut millään tapaa ujon kun vaihtoivat bikininsä päälleen samassa huoneessa kun minä vetäisin uikkarit.

Siinä vaiheessa elimeni alkoi tykyttää raivoisasti. En edes yrittänyt peitellä stondistani ja uimasortsini muodostivatkin kivan pienen teltan munani ylle. Annoin tyttöjen tarkoituksella mennä edeltä ylälauteille jotta voisin ihailla heidän söpöjä pikku peppujaan. Itse valitsin löylymestarin paikan ja istuin tyttöjen väliin. Sivusilmällä välillä vilkuilin tyttöjen pienen pieniä nänninnypyköitä jotka olivat jo aavistuksen kasvaneet puberteetin vuoksi.

Eihän ne todellakaan mitkään suuret olleet, mutta sen verran että niiden huomasi kasvaneen. Hetken mielijohteesta nappasin Miinan syliini ja aloin kutittaa. Miina alkoi nauramaan ja kiemurtelemaan sylissäni hangaten kovettunutta munaani. Minttu alkoi sitten kutittaa minua ja yritti auttaa Miinaa pois otteestani. Siinä aikamme leikittyämme sanoin tytöille, että eiköhän jo lähdetä uimaan ja tytöt olivat samaa mieltä.

Läpsäisin tyttöjä leikkisästi pyllyille kun kapusimme alas lauteilta ja hoputin heitä uimaan. Kävelin taas perästä ja katsoin heidän siroja peppujaan jotka pomppivat heidän juostessa rantaa kohti. Nappasin Minttua vöytäröltä kiinni ja kiedoin kädet hänen ympärilleen painaen samalla hänen pyllyään kovaa kaluani vasten.

Olin laueta kun Minttu rimpuili vastaan. Välillä annoin hänelle löysää ja sitten taas nykäisin takaisin. Jatkoin tätä niin kauan, että laukesin.

Kun olin hieronut Mintulla vielä viimeisetki spermat munastani niin löysäsin ja laskin Mintun otteestani. Uimme vielä muutaman lenkin ja painelimme takaisin saunaan. Hetken aikaa saunottuamme, huomasin kuinka kaluni alkoi taas paisumaan. Nyt ajattelin mennä askeleen pidemmälle ja aloin hieromaan tyttöjä reisistä.

Kysyin heiltä, että josko voisin tehdä heille vähän hyvää. Mut tätä varten teidän täytyy sitten ottaa noi bikinit pois. Mäkin voin ottaa nää mun sortsit pois ni sit se on vähä niiku tasa tilanne. Tytöt epäröivät hieman ja ottivat sitten varovasti bikininsä pois ja peittelivät käsillä pimppejään ja pieniä nännejä. Otin ensin Miinan syliini ja hieroin ensin hänen mahaansa hellästi. Sentti sentiltä liikutin kättä alemmas ja alemmas kunnes tunsin sormissani sen pikkuisen pimpin.

Kaluni sykki Miinan selkää vasten. Minttu katseli uteliaana vierestä kun aloin hitaasti hieromaan Miinan pimppiä. Tyttö alkoi liikuttamaan lantiotaan tahdissani kun olin hetken aikaa hieronut ja tunsin hänen jo kostuvan. Kiihdytin hieromista entisestään ja Miina alkoi suorastaan kiemurtelemaan ja huokailemaan sylissäni. Otin välillä sormet pois pimpilta ja nuolin niitä himokkaasti. Joka kerta Miina tarttui käteeni ja vei sen nopeasti takaisin jalkoväliinsä ja käski jatkamaan.

Kiihdytin taas liikettä ja huomasin että Miina alkoi olemaan lähellä huippuaan. Hieroin toisella kädellä hänen pikkuruisia nännejään ja suutelin samalla hänen kaulaansa.

Tunsin kädessäni kuinka Miina sai orgasmin. Pimppi supisteli sormeni ympärillä ja lantio tärisi nautinnosta. Kun tyttö selvisi orgasmista, niin hän rentoutui sylissäni ja katsoi minua silmiin. Siirrytään kuitenkin tuonne pukuhuoneen puolelle kun täällä on niin kuuma. Pesimme toisemme ennenkuin menimme pukuhuoneen puolelle. Sain hieroa tyttöjen siroja vartaloita levittäen saippuaa samalla heihin. Välillä käteni lipsahti ikään kuin vahingossa jalkoväliin ja tytöt hihittelivät.

Tytöt myös halusivat saippuida minua ja heilläkin välillä kädet eksyi hieromaan kyrpääni ja kiveksiäni. Emme kuitenkaan antaneet hekumalle valtaan ja säästelin laukeamista pukuhuoneeseen. Menimme kuivailemaan itseämme pukuhuoneeseen ja Minttu alkoi heti tivaamaan, että hänkin haluaa hyvää nyt heti.

Tuumailin hetken, nappasin tytön syliin ja kannoin hänet sohvalle selälleen. Minttu seurasi tarkkaavaisena mitä puuhailin. Menin itse polvillee sohvan päätyyn ja levitin hieman hänen jalkojaan. Mintta säpsähti hieman, mutta hellitti sitten ja antoi minun nähdä hänen pyhimpänsä.

Pimppi oli täysin karvaton eikä häpyhuulet näkyneet vielä kunnolla. Aloin ensin sormilla hieromaan pimppia ja tunnustelin klitorista. Hetken hierottuani tunsin hänen kostuvan ja minun oli pakko päästä maistamaan tuota ihanuutta.

Painoin naamani tytön jalkovaliin ja aloin nuolemaan ahnaasti. Hieroin klitorista ja välillä upotin kieleni Mintun tiukkaan pillureikään. Minttu voihki ja vääntelehti kun kiihdytin ja välillä hidastin tahtia.

Huomasin Mintun olevan lähellä huippua ja lopetin nuolemisen. Tyttö voihki punaposkillaan minua jatkamaan. Sanoin, että minäkin haluan hyvää välillä. Nostin Mintun makaamaa pöydälle mahalleen jalat reunan yli.

Nyt minulla oli oivallinen näkymä tytön pieneen pyllyyn. Levitin hänen pakaroitaan ja valutin hieman sylkeä pyllyreiälle. Aloin varovasti hieromaan reikää ja vähän kerrassaa liu'utin sormeani reikään.

Minttu nytkähti hieman, mutta hieroin hänen selkäänsä toisella kädellä ja rentoutin häntä. Pian sormeni olikin jo kokonaan hänen anuksessaan. Kyrpäni sykki koko toimituksen ajan kuin viimeistä päivää ja nyt levitin tytön jalkoja hieman lisää jotta voisin laittaa vehkeeni tytön neitseelliseen pilluun. Aloin kyrvälläni etsimään pillureikää ja samalla hieroin sormellani tytön tiukkaa anusta.

Tyttö voihkaisi joka kerran kun terskani kosketti hänen klitoristaan. Mintun pillu oli niin tiukka, että luulin etten saisi munaani millään mahtumaan sisään. Aloin kuitenkin pyörittelemään kyrvännuppia reiän ympärillä ja sain milli milliltä reiän leviämään munani ympärille. Sain nupin kokonaan sisälle ja aloin työntymään syvemmälle. Kuulin kuinka Miina huohotti sohvalla ja hieroi omaa pientä pilluaan katsellessaan meidän toimitustamme.

Kyrpäni painui viimein pohjaan asti ja aloin hitaasti tekemään edes takaisin liikettä. Liikutin samassa tahdissa tytön anuksessa olevaa sormeani ja aloin vähän kerrassaan kiihdyttää tahtia. Huomasin kuinka Mintun hengitys kävi yhä raskaammaksi jä hän alkoi kiemurtelemaan nautinnosta.

Panin pientä tyttöä ravoisasti ja tunsin kuinka hän alkoi saamaan ensimmäistä orgasmiaan. Pillu alkoi supistelemaan kyrpäni ympärillä ja lantio alkoi vatkaamaan edes takasin imien kyrpääni sisäänsä himokkaasti.

En kuitenkaan halunnut laueta hänen sisälleen vaan pyysin Miinaa nopeasti tulemaan eteeni polvilleen.

Käski tyttöä avaamaan suunsa ja hän teki työtä käskettyä. Työnsin yltä päältä Mintun pillumehuissa olevan kyrvän Miinan suuhun ja käskin häntä nuolemaan ja imemään sitä voimiensa takaa. Missä lie nuori tyttö niin hyvin oppinut ottamaan suihin. Miina ei ollut imenyt kuin minuutin niin vedin kyrvän pois tytön pienestä suusta ja laukaisin massiivisen lastin tytön kasvoille.

Sanoin Miinalle, että sperma on terveellistä ja se kannattaisi nuolla pois kasvoilta. Minttu hyppäsi tomerana pöydältä ja alkoi nuolemaan siskonsa kasvoja. Kun kasvot olivat suurin piirtein puhtaat niin sanoin, että nyt täytyy kyllä vielä mennä pesulle kun hikoilimme niin kovasti. Olin kävelemässä kaupungilla, kuten minulla yleensä on tapana koulun jälkeen.

Yleensä kuljin järjestelmäkamerani kanssa kun harrastin kuvausta ja tälläkin kertaa olin jo paljon räpsinyt. Ajattelin mennä hieman syrjäisempään puistoon, josko sieltä löytyisi jotain hyviä valokuvauskohteita. Kävelin rauhassa, eikä ihmisiä ollut kuin ihan muutama.

Yht'äkkiä huomasin, että joku yrittää avata reppuni vetoketjua. En reagoinut heti koska ajattelin yllättää tämän taskuvarkaan ja siinä samassa käännyin ja nappasin tätä ranteesta kiinni.

Yllätys oli suuri kun huomasin varkaan olevan tyttö. Tyttö oli minun mittapuullani ainakin äärimmäisen kaunis ja eikös pikkuveitikkani samantien herännyt. Tyttö yritti rimpuilla karkuun, mutta minä pidin otteeni ja sanoin, että aion soittaa poliisit paikalle. Mieleeni tuli heti kiihottava suunnitelma jonka voisin suorittaa läheisten puskien suojassa. Sanoin varkaalle, että on yksi keino estää poliisien tulo ja osoitin läheistä pusikkoa. Hän ei oikein lämmennyt ajatukselle ja rimpuili lisää ja sanoi, että soita vaan poliisit, mutta siinä vaiheessa minä olen jo kaukana.

Minulla oli kuitenkin sen verran voimakkaat kädet ettei ressukka mahtanut mitään. Siinä sitten lähdin raahaamaan tyttöä pusikkoon kun farkkuni napit alkoivat jo melkein antaa periksi pikkuveikalle. Tyttö nyyhkytti ja valitti kun tiesi jo mitä minulla oli mielessä.

Heti suojaisaan puskaan päästyämme, aloin repimään tytöltä tämän kireää toppia pois päältä. Hänellä oli myös seksikäs skottiruutuinen polven yläpuolelle ulottuva kouluhame. Hieroin kädellä hameen alta ja vedin pikkuhousut riuhtaisemalla hänen päältään. Nyt tunsin tuon karvattoman pikkupimpin kädessäni. Mun piti mennä sen luokse öiksi sen takia kun mun vanhemmat oli matkalla viikon , mua pelotti koska mä tykkään siitä: Sitten kun mä olin sen luona me tehtiin ruokaa ja syötiin sillon kun me syötiin se hiplas omalla jalallaan mun jalkaa ja sit se siirti sen jalkansa mun pillun kohalle ja hiero sitä jalallaan ja sanoi älä pelkää.

Mä vaan olin hiljaa ja nautin siitä , kun laitomme astioita tiski altaasen hän laittoi musiikkia soimaan ja sanoin tää musiikki menee täällä hän koski kurkkuuni ja veti kätään ritoihin ja puristeli niitä ja jatkoi matkaa mahaan ja siitä pisti kätensä minun alushousujen sisään ja rupesi sormittamaan. Hän kysyi saanko tulla sisääsi?.

Sanoin tietenkin kyllä koska olin pitänyt hänestä jo pitkään. Sen jälkeen hän otti kätensä housustani pois ja nosti minut keittiön pöydälle, silloin hän otti taskustaan kondomin. Silloin hän rupesi nuolemaan pilluani ja minusta tuntui siltä kuin olisin halunnut kiljua mutta en kiljunut. Poika mies sanoi nyt tulen sisään , sano jos teen liijan rajusti.

Silloin kun olimme alasti hän laittoi minut makaamaan sänkyyn ja tuli päälleni ja työnsi siittimensä sisääni ja kuiskasin tule sisään nopeampaan olen valmis kaikeen mihin pystyt , hän katsoi minuun ja vastasi varmastikko sanoin varmasti.

Kierrettiin kaveriporukalla jussibileitä läpi, kunnes sitte päädyttiin erään tutun taloon juomaan. Jätkä, 19v, tarjosi siellä meille juotavaa ja syötävää, ja oli ihan jees bileet. Siinä jossain vaiheessa tää jätkä alko kattelee mua joteki oudosti ja siinä teki sit alotteen vähän hiplaamalla. Pian jo nuoltiin pienessä humalassa olohuoneen sohvalla frendien pällistellessä vieressä, ja ku tajusin että mun käsi oli jätkän kivikovalla kyrvällä ni siirryttii makuuhuoneen puolelle Siellä sit siirryttiin puuhiin.

Mua hävetti mun neitsyys Vähän kirpas ku jätkä työnty sisään ja verta tuli jonku verran, mutta siihen se epämiellyttävyys jäi. En olis voinu toivoo parempaa kumppaniii ekalle kerralle: Parin tunnin aikana tuli kokeiltua vaikka mitä; suuseksiä puolin ja toisin, 69, pantiin sängyn lisäksi pöydällä ja seinää vasten Jätkä halus että saan orgasmin, mut sain selittää monta kertaa, että sais käydä aika tuuri että nyt ekalla kerralla saisin. En sit saanu, mutta ei jääny haittaamaan ollenkaan ku tuntu muutenkin niin hyvältä.

Onneks oli tommone kokeneempi jätkä, ni meni kaikki tosi hyvin ja jäi tosi hyvä fiilis!! Eka kerta oli 14 vuotiaana kun mentiin porukalla kaverille juomaan. Minä ja se poika molemmat oltiin kännissä ja tunnettu ehkä noin 4 tuntia.. Hetken päästä me jo nuoltiin siinä, ja asiat eteni ja sitten se vaan tapahtu. Kaverit hääräs siin ympärillä ja oli niin sekava olo ettei siitäkään jaksanut välittää. Kaiken lisäks siitä meni juttua facebookkiin ja vanhempani saivat tietää Ehkä hieman halpa olo tuli, muttei se nyt niin paljoa kaduttanut.

Kortsua käytettiin ainakin puolet ajasta.. Ensimmäinen kerta tuntui pahalta. Eka kerta oli kyll kivulias, silloinen poikaystäväni oli kokeneempi. Muistan kun poikaystäväni aloitti niin aloin työntään häntä pois koska kipu oli sietämätön, pokaystäväni huomasi sen ja sanoi minulle että älä välitä kivusta ja lohdutteli. Ensi kerta tuli kuin varkain. Eräs kaunis ihana tyttö pyysi minua opettamaan hänelle matikkaa luokion toisella luokalla.

Vasta lahjaksi hän lupasi opettaa minua tanssimaan. Kun matikan kokeet palautettiin, tyttö oli innoissaan saamasta ysistä. Minä puolestani jännitin kokeissa tytönkin puolesta ja sain tavanomaista pari numeroa heikomman tuloksen eli kasin luokkaa. Sitten sopivana viikon loppuna, kun tytön muu perhe oli matkoilla, pääsin tanssinopetuksen pariin. Ja hetken päästä olimme tytön sängyllä hyväilemässä toisiamme. En vieläkään oikein tajua kuinka päädyimme sinne. Emme kumpikaan olleet oltu koskaan humalassa eli kaikki tapahtui ennen ensimmäistäkään ryyppyä.

Hetken päästä tyttö tuli päälleni ja jatkoimme puuhastelua. Nyt ei enää tyttö tuntenut kipua. Rauhoituttuamme tyttö kehui sitä hienoa tunnetta, jonka koki. Nyt oli enää vain yksi pulma; lakanalle oli tullut hiukan verta. Niinpä tyttö laittoi lakanan pesuun. Sen jälkeen otti samassa huoneessa nukkuvan vuotta nuoremman siskonsa sängystä samanlaisen lakanan omaan sänkyynsä ja petasi siskon sänkyyn uuden puhtaan lakanan.

Tämä kaikki siksi, että äiti ei kyselisi miksi tyttö oli vaihtanut lakanansa. Jälkikäteen tyttö oli hiukan peloissaa, että näin ei pitänyt käydä ja että meille kummallekaan ei tullut mieleen ehkäisy. Kaikki vaan tapahtui niin huomaamatta.

Ehkä opin siloin sen tärkeimmän, vaikka vielä tänä päivänäkin minun tanssi taitoni on varsin heikko. Eka kerta olis mulle kundina ollu kivempi kokemus jos ei paneminen olis sattunu tyttöö niin paljon, se huoletti se kipu, eikä siinä itekään ollu kauheen kiimas ku näkee et toista sattuu. Kävi sääliks, vaik tekikin mieli panna vaan ku itelle tuntu helvetin hyvältä. Empatiaa jätkät, empatiaa, pitäkää niist neideistänne huoli, ja muistakaa et kimma voi myös olla ihan helvetin hermoissaan, varsinkin jos on senki eka kerta.

Ei ne tytöt heti mitään seksijumalattaria yleensä petissä ole, jos ei oo kokemusta eikä tietoa. Tottuneen naisen kyl huomaa sitte aika äkkiä, ja semmosen kanssa on kivempaa ekal kerran varmaan. Mut oha siinä oma fiilis jos jakaa jotain niin spessuu toisen kokemattoman kaa. Paneminen tuntu tuottavan ekalle tytölleni niin paljon kipua kun se oli helvetin tiukka et alettiin ihan yhes miettiä sit mikä auttais, ja onneks se oli kiinnostunu koklaamaan asioita, esimerk.

Sauva ja liukaste yhessä koklattuna avas sitten kimmalleki ihan uuden maailman seksin suhteen, sauva teki hyvää kivun sijaan, ja liukkari auttoi kans. Luottamus jota siinä rakennettiin meidän välille ku me kumpikin oltiin sillon syvästi rakastunu teki myös tehtävää, ja kimma alko relaamaan ihan aidosti, ja se on paras apu seksiin ku kokematon tyttö luottaa ja vapautuu olemaan kiimas jätkän kans.

Kimmat kai pelkää et sä pidät niitä ihan huorina jos ne uikuttaa ja eläytyy ja on aitoja? Varmaan sellasia jätkiäki löytyy jotka on just niin spedee et tekeeki niin, mut ei kaikki oo sellasia.

Tunsin kädessäni kuinka Miina sai orgasmin. Pimppi supisteli sormeni ympärillä ja lantio tärisi nautinnosta. Kun tyttö selvisi orgasmista, niin hän rentoutui sylissäni ja katsoi minua silmiin. Siirrytään kuitenkin tuonne pukuhuoneen puolelle kun täällä on niin kuuma.

Pesimme toisemme ennenkuin menimme pukuhuoneen puolelle. Sain hieroa tyttöjen siroja vartaloita levittäen saippuaa samalla heihin. Välillä käteni lipsahti ikään kuin vahingossa jalkoväliin ja tytöt hihittelivät.

Tytöt myös halusivat saippuida minua ja heilläkin välillä kädet eksyi hieromaan kyrpääni ja kiveksiäni. Emme kuitenkaan antaneet hekumalle valtaan ja säästelin laukeamista pukuhuoneeseen. Menimme kuivailemaan itseämme pukuhuoneeseen ja Minttu alkoi heti tivaamaan, että hänkin haluaa hyvää nyt heti.

Tuumailin hetken, nappasin tytön syliin ja kannoin hänet sohvalle selälleen. Minttu seurasi tarkkaavaisena mitä puuhailin. Menin itse polvillee sohvan päätyyn ja levitin hieman hänen jalkojaan.

Mintta säpsähti hieman, mutta hellitti sitten ja antoi minun nähdä hänen pyhimpänsä. Pimppi oli täysin karvaton eikä häpyhuulet näkyneet vielä kunnolla.

Aloin ensin sormilla hieromaan pimppia ja tunnustelin klitorista. Hetken hierottuani tunsin hänen kostuvan ja minun oli pakko päästä maistamaan tuota ihanuutta. Painoin naamani tytön jalkovaliin ja aloin nuolemaan ahnaasti. Hieroin klitorista ja välillä upotin kieleni Mintun tiukkaan pillureikään. Minttu voihki ja vääntelehti kun kiihdytin ja välillä hidastin tahtia. Huomasin Mintun olevan lähellä huippua ja lopetin nuolemisen. Tyttö voihki punaposkillaan minua jatkamaan.

Sanoin, että minäkin haluan hyvää välillä. Nostin Mintun makaamaa pöydälle mahalleen jalat reunan yli. Nyt minulla oli oivallinen näkymä tytön pieneen pyllyyn. Levitin hänen pakaroitaan ja valutin hieman sylkeä pyllyreiälle. Aloin varovasti hieromaan reikää ja vähän kerrassaa liu'utin sormeani reikään. Minttu nytkähti hieman, mutta hieroin hänen selkäänsä toisella kädellä ja rentoutin häntä. Pian sormeni olikin jo kokonaan hänen anuksessaan. Kyrpäni sykki koko toimituksen ajan kuin viimeistä päivää ja nyt levitin tytön jalkoja hieman lisää jotta voisin laittaa vehkeeni tytön neitseelliseen pilluun.

Aloin kyrvälläni etsimään pillureikää ja samalla hieroin sormellani tytön tiukkaa anusta. Tyttö voihkaisi joka kerran kun terskani kosketti hänen klitoristaan. Mintun pillu oli niin tiukka, että luulin etten saisi munaani millään mahtumaan sisään. Aloin kuitenkin pyörittelemään kyrvännuppia reiän ympärillä ja sain milli milliltä reiän leviämään munani ympärille. Sain nupin kokonaan sisälle ja aloin työntymään syvemmälle.

Kuulin kuinka Miina huohotti sohvalla ja hieroi omaa pientä pilluaan katsellessaan meidän toimitustamme. Kyrpäni painui viimein pohjaan asti ja aloin hitaasti tekemään edes takaisin liikettä. Liikutin samassa tahdissa tytön anuksessa olevaa sormeani ja aloin vähän kerrassaan kiihdyttää tahtia. Huomasin kuinka Mintun hengitys kävi yhä raskaammaksi jä hän alkoi kiemurtelemaan nautinnosta.

Panin pientä tyttöä ravoisasti ja tunsin kuinka hän alkoi saamaan ensimmäistä orgasmiaan. Pillu alkoi supistelemaan kyrpäni ympärillä ja lantio alkoi vatkaamaan edes takasin imien kyrpääni sisäänsä himokkaasti. En kuitenkaan halunnut laueta hänen sisälleen vaan pyysin Miinaa nopeasti tulemaan eteeni polvilleen. Käski tyttöä avaamaan suunsa ja hän teki työtä käskettyä. Työnsin yltä päältä Mintun pillumehuissa olevan kyrvän Miinan suuhun ja käskin häntä nuolemaan ja imemään sitä voimiensa takaa.

Missä lie nuori tyttö niin hyvin oppinut ottamaan suihin. Miina ei ollut imenyt kuin minuutin niin vedin kyrvän pois tytön pienestä suusta ja laukaisin massiivisen lastin tytön kasvoille.

Sanoin Miinalle, että sperma on terveellistä ja se kannattaisi nuolla pois kasvoilta. Minttu hyppäsi tomerana pöydältä ja alkoi nuolemaan siskonsa kasvoja. Kun kasvot olivat suurin piirtein puhtaat niin sanoin, että nyt täytyy kyllä vielä mennä pesulle kun hikoilimme niin kovasti. Olin kävelemässä kaupungilla, kuten minulla yleensä on tapana koulun jälkeen.

Yleensä kuljin järjestelmäkamerani kanssa kun harrastin kuvausta ja tälläkin kertaa olin jo paljon räpsinyt. Ajattelin mennä hieman syrjäisempään puistoon, josko sieltä löytyisi jotain hyviä valokuvauskohteita. Kävelin rauhassa, eikä ihmisiä ollut kuin ihan muutama. Yht'äkkiä huomasin, että joku yrittää avata reppuni vetoketjua. En reagoinut heti koska ajattelin yllättää tämän taskuvarkaan ja siinä samassa käännyin ja nappasin tätä ranteesta kiinni.

Yllätys oli suuri kun huomasin varkaan olevan tyttö. Tyttö oli minun mittapuullani ainakin äärimmäisen kaunis ja eikös pikkuveitikkani samantien herännyt. Tyttö yritti rimpuilla karkuun, mutta minä pidin otteeni ja sanoin, että aion soittaa poliisit paikalle. Mieleeni tuli heti kiihottava suunnitelma jonka voisin suorittaa läheisten puskien suojassa.

Sanoin varkaalle, että on yksi keino estää poliisien tulo ja osoitin läheistä pusikkoa. Hän ei oikein lämmennyt ajatukselle ja rimpuili lisää ja sanoi, että soita vaan poliisit, mutta siinä vaiheessa minä olen jo kaukana. Minulla oli kuitenkin sen verran voimakkaat kädet ettei ressukka mahtanut mitään.

Siinä sitten lähdin raahaamaan tyttöä pusikkoon kun farkkuni napit alkoivat jo melkein antaa periksi pikkuveikalle. Tyttö nyyhkytti ja valitti kun tiesi jo mitä minulla oli mielessä. Heti suojaisaan puskaan päästyämme, aloin repimään tytöltä tämän kireää toppia pois päältä.

Hänellä oli myös seksikäs skottiruutuinen polven yläpuolelle ulottuva kouluhame. Hieroin kädellä hameen alta ja vedin pikkuhousut riuhtaisemalla hänen päältään. Nyt tunsin tuon karvattoman pikkupimpin kädessäni. Hän ei voinut olla paljoa 12 vuotta vanhempi, koska hänen häpynsä ei ollut edes vielä kunnolla avautunut.

Rimpuilu ei vain ottanut loppuakseen ja ajattelin, että kuristan häntä vähän aikaan josko hän ymmärtäisi sen jälkeen olla kunnolla. Laitoin käteni hänen kurkulleen ja puristin varovasti.

Kiihotuin suunnattomasti kun tyttö yritti haukkoa henkeä ja rimpuili entistä enemmän hieroen tahtomattaan kivikovaa penistäni hänen ihanaa vartaloaan vasten. Sanoin kuristaessa, että jos tyttö lupaa olla hiljaa ja rimpuilematta, niin lopetan kuristamisen.

Hän nyökkäsi pelokkaana ja päästin samassa irti. Nostin hameen ylös ja näin tuon pienen punottavan pimpin. En tiedä tykkäsikö tyttö salaa kurituksestani, mutta ainakin hän oli kostunut silminnähtävästi. Hieroin sormiani hänen kosteaa vakoaan vasten ja välillä nuolaisin sormiani ja annoin tytönkin nuolaista välillä.

Kaluni oli niin herkkänä kaikesta näkemästäni, että tuntui kuin olisin voinut laueta koskematta ollenkaan siihen. Kaivoin mulkkuni esille ja aloin hieromaan terskalla litimärkää pimppiä. Katselin samalla kuinka tytön silmistä valui pienet kyyneleet ja hän niiskutti hiljaa.

En jaksanut enää odottaa ja työnsin kaluni hitaasti tuon pikkutytön pienen pieneen pimppiin. Kuulin hiljaisen voihkaisun joka vaimeni minun upotessa syvemmälle. Kaluni ei mennyt pohjaan asti, tai no en ainakaan uskaltanut pohjaan asti laittaa kun tuntui niin pieneltä tuo reikä. Aloin hitaasti pumppaamaan edes takaisin ja kuulin tytön ynisevän työntöjeni tahdissa.

Se ei kuitenkaan johtunut nautinnosta uskoakseni. Tunsin kuinka huippuni lähesty ja kiihdytin tahtia. Lauoin koko lastin sisälle hänen pieneen ja viattomaan pimppiinsä. Tyttö itki vuolaasti ja minä tirskautin vielä viimeiset kiimatipat hänen pienille kasvoilleen. Vedin housut jalkaan ja jätin tytön sinne puskaan makaamaan vedet silmissä ja häpäistynä. Saipahan likka opetuksen, ettei kannata varastella!

Pesimme toinen toisemme puhtoisiksi, ja taas se meni kutitteluksi ja kosketteluksi. Kuivattelimme vielä saunan terassilla ja istuimme sylikkäin. Mietin koko ajan mitä voisimme tehdä vielä yöllä kun Mikko ja ritu ovat nukkumassa ja meillä on koko aitta käytössämme koko yön. Olin jo päässyt toteuttamaan hartaimman fantasiani ja saanut elämäni parhaat orgasmit, tosin minusta tuntui, että tulen ensi yönä saamaan niitäkin vielä paremmat.

Lampsimme tuvalle ja siellä Mikko jo grillailikin. Ritu oli mennyt piipahtamaan naapurimökillä, jossa tiettävästi lomailivat Daniel ja Maisa sekä heidän vuotias poikansa Robert. Pariskunta oli saanut esikoisensa jo ennen kahtakymmentä ikävuotta ja näin ollen he olivat vasta vajaa kolmekymmentä kumpainenkin. Ritu palasi kyläreissultaan pari tuntia myöhemmin ja olimme kerenneet syödä jo miltei kaikki grillin antimet, enää oli muuta makkara jäljellä.

Ritu kuitenkin sanoi ettei hänellä ole enää nälkä koska naapurissakin oli jo tarjottu makkaraa. Minulla on teille muutama pieni homma aamutuimaan, Mikko lisäsi. Istuskelimme vielä hetken aikaa kunnes meidän kaikkien kolmen kärsivällisyys loppui ja meidän oli päästävä jatkamaan siitä mihin jäimme saunalla.

Menimme aittaan ja minulla jäykistyi jo ennenkuin pääsimme sisälle. Aitassa oli hämärää kun sähköjä ei ollut, joten laitoin kynttilän palamaan pöydälle. Pian jo nuoltiin pienessä humalassa olohuoneen sohvalla frendien pällistellessä vieressä, ja ku tajusin että mun käsi oli jätkän kivikovalla kyrvällä ni siirryttii makuuhuoneen puolelle Siellä sit siirryttiin puuhiin.

Mua hävetti mun neitsyys Vähän kirpas ku jätkä työnty sisään ja verta tuli jonku verran, mutta siihen se epämiellyttävyys jäi. En olis voinu toivoo parempaa kumppaniii ekalle kerralle: Parin tunnin aikana tuli kokeiltua vaikka mitä; suuseksiä puolin ja toisin, 69, pantiin sängyn lisäksi pöydällä ja seinää vasten Jätkä halus että saan orgasmin, mut sain selittää monta kertaa, että sais käydä aika tuuri että nyt ekalla kerralla saisin.

En sit saanu, mutta ei jääny haittaamaan ollenkaan ku tuntu muutenkin niin hyvältä. Onneks oli tommone kokeneempi jätkä, ni meni kaikki tosi hyvin ja jäi tosi hyvä fiilis!! Eka kerta oli 14 vuotiaana kun mentiin porukalla kaverille juomaan. Minä ja se poika molemmat oltiin kännissä ja tunnettu ehkä noin 4 tuntia.. Hetken päästä me jo nuoltiin siinä, ja asiat eteni ja sitten se vaan tapahtu.

Kaverit hääräs siin ympärillä ja oli niin sekava olo ettei siitäkään jaksanut välittää. Kaiken lisäks siitä meni juttua facebookkiin ja vanhempani saivat tietää Ehkä hieman halpa olo tuli, muttei se nyt niin paljoa kaduttanut. Kortsua käytettiin ainakin puolet ajasta.. Ensimmäinen kerta tuntui pahalta.

Eka kerta oli kyll kivulias, silloinen poikaystäväni oli kokeneempi. Muistan kun poikaystäväni aloitti niin aloin työntään häntä pois koska kipu oli sietämätön, pokaystäväni huomasi sen ja sanoi minulle että älä välitä kivusta ja lohdutteli. Ensi kerta tuli kuin varkain. Eräs kaunis ihana tyttö pyysi minua opettamaan hänelle matikkaa luokion toisella luokalla. Vasta lahjaksi hän lupasi opettaa minua tanssimaan.

Kun matikan kokeet palautettiin, tyttö oli innoissaan saamasta ysistä. Minä puolestani jännitin kokeissa tytönkin puolesta ja sain tavanomaista pari numeroa heikomman tuloksen eli kasin luokkaa. Sitten sopivana viikon loppuna, kun tytön muu perhe oli matkoilla, pääsin tanssinopetuksen pariin. Ja hetken päästä olimme tytön sängyllä hyväilemässä toisiamme. En vieläkään oikein tajua kuinka päädyimme sinne. Emme kumpikaan olleet oltu koskaan humalassa eli kaikki tapahtui ennen ensimmäistäkään ryyppyä.

Hetken päästä tyttö tuli päälleni ja jatkoimme puuhastelua. Nyt ei enää tyttö tuntenut kipua. Rauhoituttuamme tyttö kehui sitä hienoa tunnetta, jonka koki. Nyt oli enää vain yksi pulma; lakanalle oli tullut hiukan verta. Niinpä tyttö laittoi lakanan pesuun. Sen jälkeen otti samassa huoneessa nukkuvan vuotta nuoremman siskonsa sängystä samanlaisen lakanan omaan sänkyynsä ja petasi siskon sänkyyn uuden puhtaan lakanan.

Tämä kaikki siksi, että äiti ei kyselisi miksi tyttö oli vaihtanut lakanansa. Jälkikäteen tyttö oli hiukan peloissaa, että näin ei pitänyt käydä ja että meille kummallekaan ei tullut mieleen ehkäisy. Kaikki vaan tapahtui niin huomaamatta. Ehkä opin siloin sen tärkeimmän, vaikka vielä tänä päivänäkin minun tanssi taitoni on varsin heikko.

Eka kerta olis mulle kundina ollu kivempi kokemus jos ei paneminen olis sattunu tyttöö niin paljon, se huoletti se kipu, eikä siinä itekään ollu kauheen kiimas ku näkee et toista sattuu. Kävi sääliks, vaik tekikin mieli panna vaan ku itelle tuntu helvetin hyvältä.

Empatiaa jätkät, empatiaa, pitäkää niist neideistänne huoli, ja muistakaa et kimma voi myös olla ihan helvetin hermoissaan, varsinkin jos on senki eka kerta. Ei ne tytöt heti mitään seksijumalattaria yleensä petissä ole, jos ei oo kokemusta eikä tietoa.

Tottuneen naisen kyl huomaa sitte aika äkkiä, ja semmosen kanssa on kivempaa ekal kerran varmaan. Mut oha siinä oma fiilis jos jakaa jotain niin spessuu toisen kokemattoman kaa. Paneminen tuntu tuottavan ekalle tytölleni niin paljon kipua kun se oli helvetin tiukka et alettiin ihan yhes miettiä sit mikä auttais, ja onneks se oli kiinnostunu koklaamaan asioita, esimerk. Sauva ja liukaste yhessä koklattuna avas sitten kimmalleki ihan uuden maailman seksin suhteen, sauva teki hyvää kivun sijaan, ja liukkari auttoi kans.

Luottamus jota siinä rakennettiin meidän välille ku me kumpikin oltiin sillon syvästi rakastunu teki myös tehtävää, ja kimma alko relaamaan ihan aidosti, ja se on paras apu seksiin ku kokematon tyttö luottaa ja vapautuu olemaan kiimas jätkän kans. Kimmat kai pelkää et sä pidät niitä ihan huorina jos ne uikuttaa ja eläytyy ja on aitoja? Varmaan sellasia jätkiäki löytyy jotka on just niin spedee et tekeeki niin, mut ei kaikki oo sellasia. Se et uskaltaa olla oma ittesä, käyttää vaan rohkeesti sitä liukkarii, ja treenaa esimerk.

Ja sit, ei kande ihan kenen kans tahansa panna, eikä kännissä tai aineis, ei vaik olis kuinka ujo muuten. Räplääminen kännis on säälittävää, yks kimma kävi kii ku tiikeri ja oli ihan sekasin, sit ennen ku ees ehittiin sänkyyn se laattas pitkin ja sammu, ei ihan kiimanen kokemus, vaan anti-kiima, hyi vittu. Ai nii piti sanoo kans et vaik kaverit sanoo mitä ja kuulee huhuu tai jotain et kaikki panee, ei kande panna liian aikasin.

Kyl se seksi on näin jälkeepäin katottuna kuitenki aikuisten hommaa oikeesti, ei mitään alta teinien hommaa. Siin käy vaan ni et kumpikaan ei oo tarpeeks aikuinen hommaan, ja homma alkaa kusee jo sen takii ku molemmat on liian kakaroita leikkii aikuisten leikkejä. Vaik body ja läppä olis kui aikuista, ni seksis asiat muuttuu ja porukat saa sit niitä traumoja ku leikit kusee sen takia et nuppi on vielä lapsen tasolla.

Alta 16 en suosittelis ikinä kellekään, ihan oikeesti! Nähny näit traumatapauksia tarpeeks, ei ne koskaan sit nauti mistään ku traumat vaivaa sen enempää selittämättä. Kattelkaa pornoo, runkatkaa mut kahdenkesken hommat vaatii vähän nupiltakin kypsyyttä, et oppii tunteet ja fiilikset. Jos alkaa panna 16v ni ehtii kummiskin hoidella sata tyyppii ennenkun on ees 18v, jos meinaan mieli tekee numeroiden perään.

Ei siinä menetä mitään jos ei ala panee heti ku tissit kasvaa, tai karvat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *