Kokovartalohieronta hieronta ei seksiä

kokovartalohieronta hieronta ei seksiä

Pari kolme ryhtyi fyysiseksi. Kerran eräs asiakas tarrasi palleihin kiinni, niin että se todella koski. Koskaan en ole mitään ilmoitusta asiakkaistani tehnyt. Samat häirikkönaiset ovat palanneet asiakkaiksi kerta toisensa jälkeen, paria poikkeusta lukuun ottamatta. Hierojan mukaan kaksi hänen miespuolista kollegaansa on vaihtanut kokonaan alaa osin juuri naisasiakkaiden käytöksen vuoksi.

Haastateltu myöntää, että perinteinenkin hieronta on tapahtuma, jossa hieroja ja hierottava ovat poikkeuksellisen lähellä toisiaan. Osa asiakkaista todennäköisesti mieltää hieronnan tästä syystä seksuaaliseksi toiminnoksi.

Siinä tilanteessa miehet joutuvat omalla kädellään siirtämään sukuelimiä syrjään. Tyypillisesti asiattomuuksia puhuvat tai lääppivät naiset ovat hierojan mukaan usein 35—vuotiaita. Seitsemänkymmentä täyttäneen häirikön haastateltu on kohdannut vain kerran. Asiakas saattaa myös istua hierontapöydällä vihjaavalla tavalla. Piti olla mainoksensa mukaan kokenut ja ammattitaitoinen, oli kuulemma tehnyt muualla yli kymmenen vuotta hierojan töitä.

Isäni, syvästi uskonnollinen ja kiltti sotaveteraani, varasi kokohierontaan ajan tälle hierojalle. Sattui olemaan talviaika, eikä papalla tietenkään lyhyitä kalsareita tai muita nykyajan hienouksia ollut mukana. Hierojatar oli pää punaisena haukkunut papan sairaaksi pervertikoksi, ja ajanut hänet puolipukeissa käytävälle. Joudun yhä kuljettamaan pappaa kaupunkiin hierojalle, vaikka omalla kylälläkin muka sellainen on.

Mitä ihmettä hierojakouluissa nykyisin opetetaan?? Eikö todellakaan ole mitään soveltuvuustestejä alalle koulutettaville? Se ei ole mukavaa. Jos näitä alastomuutta puolustelevia kirjoittavat miehet, niin miettikää että oma tyttärenne olisi hierojan työssä.

Haluaisi hoitaa ihmisten kireitä lihaksia ja sitten tulisi tällainen itsensäpaljastelija hierontaan. Kohdalleni on sattunut myös näitä kun ei ihan oikeasti ole ajatellut tai jtm. Mutta on näitä kun ottaa lyhyetkin pois ja heiluu vailla inhimillistä häveliäisyyttä ja suoraan sanottuna esittelee siinä itseään. Se on mielestäni jo sairaus. Mutta sitä ei hoideta hieromisella vaan jollain ihan muulla. Jokainen hieroja voi itse tehdä rajansa.

Aivan kuin ei korvataudissa tarvitse mennä lääkärille ilkosillaan. Eikä lääkärin tarvitse sellaista hyväksyä. Taitaisi kirjoittaa vaan lähetteen johonkin erikoissairaalaan. No , mutta onneksi meillä on näitä niin luontevasti näihin alastomiin hierottaviin suhtautuviakin hierojia, jotka saavat minun puolestani oikein mielellään ottaa nämä nakupellet sitten hoitoonsa.

Emme ole gynekologeja emmekä urologeja. Silloin tarvitsisi osata ammatillisesti suhtautua sukupuolielimiin. Nyt hoidamme lihaksia ja meidän tulee osata ammatillisesti suhtautua siis ihmisen kehoon yleisesti. Ja tasan tarkkaan ei ammattitutkinnossa viitata suhtautumista sukupuolielimiin, sen tajuaa jo maalaisjärjelläkin.

Ymmärrän luettelon kenties aivan eri tavalla kuin sinä. Mielestäni siinä ei kehoiteta suhtautumaan sukupuolielimiin ammatillisesti. Itsensä suojelemista on myös käännyttää epäilyttävät tyypit veks. Emme ole psykologeja, gynekologeja emmekä urologeja. Sekin olisi hyvä ymmärtää. Ja tietää omat rajansa. Meidän ei tarvitse osata työskennellä esim. Sitä ei voida missään vaatia. Ja siinä voit asettaa itsesi vaaraan. Siinä pointti on osata erottaa vaaralliset henkilöt vaarattomista. Se on ammattitaitoa sekin.

Asiakkaan intimiteettiä tulee tietysti suojata, mutta tässä ei nyt ole kyse siitä. Ammattiini kuuluu myös veteraanikuntoutus. En muista että yksikään olisi koskaan ollut munasillaan. Muita heijareita on kyllä osunut kohdalle,esimerkiksi eräs johtaja halusi olla alasti ja kun otin pohkeesta kiinni mälli lensi, onneksi vatsallaan.

Edellinen asikas oli koko hieronnassa ja siinä tissit paljaana oli Eikä siinäkään mitään jos asiakas unohtaa pikkuhousut Näitä kirjoituksia lukiessani olen koko ajan ihmetellyt, että onko nyt tullut tavaksi hieroa asiakasta pelkät kalsarit jalassa tai jonkinlaisiin vaippoihin puettuna, asiakas pidetään siis muuten alastomana hierontapöydällä. Hierottava pitää peittää huolellisesti jalkateriä myöten, sillä vasta hierottu alue saattaa olla herkkä kylmälle.

Oikealla tavalla peitetty hierottava voi olla vaikka täysin alasti pyyhkeen alla, mikä onkin parempi kokohieronnassa, silloin hierojan ei tarvitse siirrellä kalsareita, vaan riittää kun siirtää peitettä vähän syrjään. En edes ymmärrä miten voitte joutua näkemään niitä kauheita asiakkaiden sukuelimiäkään, sillä taitavasti toimiessaan hieroja ei niitä tavallisesti näe edes täysin alastomalta hierottavalta, pyyhe kun peittää vartaloa sekä päin- että selinmakuulla.

Tottakai asiakkaalta kysytään että haluatko peittoa ettei tule kylmä,mutta esim. Tämän osion juttuhan alkoi tästä kysymyksestä Onko jotenkin ei sallittua, jos haluaa olla kokovartalohieronnassa alasti? Minä ainakin käsitän tuon kysymyksen silleen että kysyjä haluaa esitellä hierojalle sukukalleuksiaan?!?!

Ainahan on näitä thai-hieronta paikkoja tai sitten ihan käymään ilotalossa. Miksi kyselet tuollaisia vaihtoehtoja, peitetäänkö pyyhkeellä vai ei, jos et ole oikein sinut itsesi kansssa etkä osaa suhtautua hoidettavan alastomuuteen luontevasti. Pääset koko ongelmasta, jos automaattisesti toimit asiallisten ohjeiden mukaan ja peität kaikki hierottavat huolellisesti, kuten hieronnassa kuuluu tehdä.

Ja jos sinulla on jatkuvasti takaraivossa pelkona, että joku tulee sinulle esittelemään elimiään, voit siihenkin pelkoon saada jostain apua. Tässä keskustelussa näyttää olleen jonkinlainen väärinkäsitys, puhutaan aivan eri asioista. Toiset ovat kirjoitelleet asiallisesta klassisesta hieronnasta ja sen käytännöistä. Jotkut hierojat taas ovat purkaneet täällä omia pelkojaan ja tasapainottomuuttaan. Hieroja saattaa joutua näkemään joskus hoidettavansa aivan alastomana, mutta jos se tuottaa ahdistusta ammattilaisessa, niin hän on aivan varmasti väärällä alalla.

Olen menossa hierojalle ensiviikolla. Ja tiedustelisin hierojilta, jos jättää pelkät string-housut jalkaan niin onko se siedettävä pukeutuminen? Melkoisen riskin otat stringeissäsi, jos tällä palstalla vouhkanneiden "ammattilaisten" plintille uskaltaudut. Käy niinkuin veteraanipapalle; pihalle vaan pervo sikailija. Vakavasti puhuen, mielestäni hierojakoulutuksessa pitäisi opettaa paljon enemmän ihmisten kohtaamista. Tässä on tullut esille, että todella heikoin eväin on valmistunut hierojia.

Joku jo huomauttikin, että alastomuutta pelkäävä hieroja on väärällä alalla. Missä mättää, jos opetushallituksen määräämien tutkinnon perusteiden ammattitaitovaatimuksia ei edes yritetä ymmärtää? Toiselle sinulle vastanneelle kysymys: Mitä kohtaa tutkintosäädöksistä ei olla ymmärretty. Jauhat vain tuota, muttet viitsinyt vastata jo aiempaan viestiini -Koulutetulle kolleegalle?

Etkös nyt ymmärrä, että varsinkin naishierojilla riski joutua väärinkohdelluksi on todella suuri, tietyt rajat pitää olla, jotta voi toimia kutsumusammatissaan. Hierojalle menijä, olen mies puolinen. Mä en koskaan kysy, peitetäänkö vai ei. Heitän aina ensitöikseni lakanana asiakkaan päälle ja sillä selvä.

Sitten hieroessa sitä siirrellään tarpeen mukaan. Myös lakanan läpi voi hieroa.. Nämä eivät ole vaihtoehtoja vaan itsestäänselvyys joka opetettiin jo koulussa.

Miksi sinä haluaisit olla alasti? En tiidä kuuluko taa nyt tähän viestiketjuun, mut kuitenkin. Kyllä joskus on ollut melko alaston olo, kun hieroja on käsitellyt lonkan aluetta. Alkkarit on ollut tietty jalassa, mutta hieroja on niitä pyyhkeen avulla melkosen reippaasti siirrellyt pois tieltä.

Kyseinen hieroja oli täysin asiallinen ja saikin täysin jumissa olleet lonkan koukistajat ym. Välillä vaan tuntui, että melkein olisi ollut sama olla ilman housuja, kun pyyhkeet oli kuitenkin suojana.

Myös minun mielestäni hierojan täytyy olla sinut alastomuuden kanssa, mutta asiakkaan käytös ratkaisee onko alastomuus "normaalia".

Tämähän on terveyspalstan keskustelu. Hieronta annetaan tavallisesti paljaalle iholle, joskus kuitenkin esim. Kaikesta huolimatta luonnollinen alastomuus, mitään seksuaalisuutta korostamatta, kuuluu hierontaan eikä hieroja voi toimia ammatissa, jos hän kiihottuu liikaa tai ahdistuu paljaan takapuolen nähdessään.

Hänen pitää osata toimia hoidettavaa nolaamatta ja hienotunteisesti. Läheskään kaikki hierojina täällä esiintyneiden kirjoitukset eivät ole täyttäneet näitä alkeellisiakaan ammatillisia vaatimuksia.

Itselleni ei ole tullut mieleen, että täällä keskusteltaisiin seksistä tai seksihieronnasta. Sehän ei kuulu ammattitaitoisen hierojan alaan. Voi olla niinkin, että hierojalle tulee asiakkaita jopa seksiä hakemaan, mutta päättäväisesti toimiva hieroja välttää tilanteet taitavasti ja voihan aina ilmoittaa kesken hieronnankin että hieronta päättyy tähän ja asiakas voi maksaa ja sitten poistua.

Tuskinpa häiriköivä asiakas monta kertaa yrittää uudelleen. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Miksi ihmeessä ehkäpä hyvinkin oleellinen "pari kyssäriä" on poistettu?

Kokovartalohieronta hieronta ei seksiä -

Hierojatar oli pää punaisena haukkunut papan sairaaksi pervertikoksi, ja ajanut hänet puolipukeissa käytävälle. Muutoin se homma on yhtä kalsarien edestakaisin hinaamista ja sujuu paljon helpommin. Mikäli hoitaja ei huolehdi intimiteetti suojasta kunnolla, se saattaa vaikuttaa negatiivisti koko ammattikuntaan. Mä en koskaan kysy, peitetäänkö vai ei.

Tai pitäiskö ennemmin kysyä että mitä ei? Pikkuhousut saat pitää jalassa, jos haluat; sen asian päätät sinä itse. Hieronta on helpompaa ilman pikkuhousuja, mutta onnistuu myös ihan hyvin niiden kanssa. Hieroja siirtää pyyhkeellä suojaten tarpeen mukaan housujasi sen verran, että saa hierottua pakaralihakset ja vatsalihakset alas asti. Rintaliivitkin saat pitää päällä jos haluat, hieroja avaa selän hieronnan ajaksi hakaset takaa, ja olkapäiden hieronnan ajaksi siirtää olkaimet kainaloon.

Kokohieronnassa koulutettu hieroja jättää hieromatta genitaalialueen, välilihan ja anuksen. Naisilta ei hierota rintarauhasten aluetta, rintalihakset kylläkin. Kokohierontaan kuuluu myös vatsalihasten hieronta, ja siinä hierotaan myös häpyluun yläreunalta lihasten kiinnytyskohdat.

Naisilta jätetään hieromatta siis kolme noin kämmenen kokoista aluetta, miehiltä yksi. Toisin sanoen hyvin lähelle intiimialueita mennään, koska siellä on tärkeitä lihasten kiinnityskohtia. Näin siis koulutettu hieroja toimii, muista en tiedä. Jotkut ihmiset eivät pidä vatsan hieronnasta jolloin se voidaan jättää pois. Aina kuunneellaan asiakkaan toivetita. Ja alasti ei todellakaan tarvitse olla. Itselläni asiakkaat pitävät päällään alushousut ainakin jos eivät toisin halua.

Ja koko vartalokin voidaan bhieroa kuivahierontana ohuet vatteet päällä. Yleensä aina asiakkaat jättää alushousut jalkaan kokovartalohieronnassakin emmekä me hierojat pyydä niitä ottamaan pois. Minusta ainakin on mukavempi hieroa kun asiakkaalla on alushousut jalassa Kyllä ne pakaralihakset saa hierottua hyvin ihan siirtämällä housuja. Usein kokovartalohieronta kestää 90 min ja asiakas saa valita mitä hierotaan.

Mielestäni hierojan ei todellakaan tule mennä noin intiimialueelle mitä tuo edellinen vastaaja mainitsi. Mutta ehk sitten jos asiakkaalla joku oikea ongelma vatsalihaksissa Oikein kyllä ihmettelin lukiessa tuota vastausta Että ei tarvitse siirtää hieroja-aikaa: Olen täysin samaa mieltä vastaus2 kanssa! Parempi pitää alushousut jalassa, ne ei ole tiellä! Ja itse sanon asiakkaille että 90min ei ehdi kokovartaloa käydä läpi, ainakaan kunnolla.

Reisiä hieroessa on turha mennä ns. Tuosta kokohieronnasta tuli mieleeni kun aikoinani olin työharjoittelussa paikallisessa kylpylässä niin siellä kokoh. On siiä kädet käyneet melko vauhtia että ehtii! Itse en mainosta kokovartalo hoitoa missään muodossa, on vain olemassa eri pituisia aikoja ja asiakkaan kanssa sovitaan mitä alueita käydään läpi. Ja samaa mieltä olen myös teidän kanssa että intimiteetti suojasta tulee huolehtia, jopa liioitellusti! Monet asiakkaat ovat kuitenkin todella arkoja, etenkin alkuun ennen kuin asiakkaan ja hoitajan välinen luottamus suhde kehittyy.

Mikäli hoitaja ei huolehdi intimiteetti suojasta kunnolla, se saattaa vaikuttaa negatiivisti koko ammattikuntaan. Voiteen kanssa hierominen se vasta raskasta on, sillä siinä liukkailla käsillä hieroja ei saa kunnon otetta asiakkan lihaksista ja näin hieronta on pinnallisempaa kuin hankaustekniikalla kankaan läpi.

Tämä hankaustekniikka opetetaan hierojille jo peruskoulutuksessa, mutta varmaan valtaosa heistä ei opi tekniikkaa, vaan hankaa kankaalla asiakasta, jolloin tunne on tosi kauhea, voi tulla jopa ihoon nirhaumia ja "palamisjälkiä". Hieronta on paljolti tekniikkalaji, ei niinkään voimalaji. Siellä altaat ja tanssiparketit tyhjyyttään loistaisivat. Aivan markkinointijuttu tämä on. Rennoksi hierotut asiakkaat vain köllöttelisivät huoneissaan maha täynnä sapuskaa umpiunessa.

Kysyn tai jätän vatsan hieromatta. Jokainen saa housusa pitää jalassa ja on suotavaa myös hierottavalle että hierojalle. Ja onhan se mukavempaa suojata omia aluita, joihin ei halua toisten nähdä. Ja onhan niitäkin jotka haluaa esitellä sulouksiaan ja kalleuksiaan.

Taitaa nää seksi jutut olla sellaisia nakujuttuja. Ja niistä saa sellaisen käsityksen, että jokainen hieroja on niinkuin sellainen hieroja. Ihmettelen osaa vastauksista, joissa kerrotaan, että SAA olla housut jalassa. Onko siis yleisenä tapana, että ollaan alasti ja vain häpeilevät ja ujot asiakkaat pitävät housut jalassa? Varsinkin jalkoja hierottaessa kosketellaan hyvin lähelle toisen sukuelimiä, että melkoisen helposti miehille tulee erektiö, jos on alasti ja nainen hieroo.

Naisten reaktiot eivät tietysti vastakkaisessa tilanteessa näy niin selvästi. Kannattaa varmaan käydä tutuksi tulleella hierojalla, koska heitäkin on monenlaisia. Yleensä puhutaan mieshierojista, joilla on ns. Mikä lie syynä, ehkä heitä kiihottaa nähdä miesasiakkaan erektio, tosin kyseiset hierojat tuskin ovat laillistettuja, enemmänkin niitä itänaapurista tulleita tai aasialaisia. Olen 21vuotias jalkapalloilija ja olen huomannut, että lähes kaikki hierojat,miehet ja naiset nauttivat nähdessään vartaloni.

Usemmiten vain pieni pyyhe suojaa varustustani. Eikä se pysy paikallaan, vaan tuon tuosta se valahtaa pois. Kiihotun siitä ja elimeni 28cm stondaa. Kerran jopa laukesin urheilija hieroja Jannun paidalle, kun hän hieroi reisiäni. Kun hekin nauttivat, minäkin mukana.

Kun huomaavat, että kiihotun,käskevät kääntymään. En voi stondikselleni mitään, onneksi. Mulla ihan sama juttu, samat lukematkin yksikkönä vain tuumat! Yleensä lasti lentää useampaan kertaa ja tapeteille asti. Hierojat on pääsääntöisesti ihan haltioissaan ja kehuvat komistustani.

Vaatteiden täytyy kuitenkin olla rennot ja joustavat. Jos on kovin arka riisumisen suhteen kannataa siis harkita sitä vaihtoehtoa. Mietin, voisiko olla alasti. Mitä jos kiihotun hirveesti, pakarat herkät????????? Oletteko te ihan oikeasti koskaan käyneet tavallisella hierojalla??? Ihan samaan vastaukseen olisi voinut lisätä myös kielen ja sisäkorvan. Jännä kun täällä keskustelut pyörii tän pikkarit vai ei-aiheen ja erektion ympärillä.

Kun minulla oli kuukaudessa esimerkiksi noin 40 naisasiakasta, niin ehkä noin 5—7 heistä teki jonkinlaisia ehdotuksia. Pari kolme ryhtyi fyysiseksi. Kerran eräs asiakas tarrasi palleihin kiinni, niin että se todella koski.

Koskaan en ole mitään ilmoitusta asiakkaistani tehnyt. Samat häirikkönaiset ovat palanneet asiakkaiksi kerta toisensa jälkeen, paria poikkeusta lukuun ottamatta. Hierojan mukaan kaksi hänen miespuolista kollegaansa on vaihtanut kokonaan alaa osin juuri naisasiakkaiden käytöksen vuoksi.

Haastateltu myöntää, että perinteinenkin hieronta on tapahtuma, jossa hieroja ja hierottava ovat poikkeuksellisen lähellä toisiaan.

Osa asiakkaista todennäköisesti mieltää hieronnan tästä syystä seksuaaliseksi toiminnoksi. Siinä tilanteessa miehet joutuvat omalla kädellään siirtämään sukuelimiä syrjään. Tyypillisesti asiattomuuksia puhuvat tai lääppivät naiset ovat hierojan mukaan usein 35—vuotiaita. Seitsemänkymmentä täyttäneen häirikön haastateltu on kohdannut vain kerran.

kokovartalohieronta hieronta ei seksiä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *