Irc galleria mobiili seksi keskustelut

irc galleria mobiili seksi keskustelut

Tinderistä olen saanut reilussa 2 vuodessa vain 6 Facebookiin. Noin tunnin päivittäisellä käytöllä. Irc-galleria oli siis paljon Tinderiä kovempi saamaan ihmiset yhteen.

Itse käytin "Galtsua" opiskeluaikoina v. Oltiin kaverin kanssa kai jonkinlaisia IRC-Gallerian "julkkiksia" omassa sekä lähikaupungeissa. Meidät tunnistettiin baareissa ja bileissä, jossa ihmiset myös kutsuivat meitä Gallerian käyttäjänimillä; "Hei sä oot se Flame! Tapasin aviomieheni Galtsussa heinäkuussa En muista, missä yhteisössä keskustelimme, mutta sieltä lähti sellainen keskustelu, että pian vaihdettiin meseosoitteita.

Asuimme samassa kaupungissa ja päätimme tavata, siitä se sitten lähti! Nyt olemme tosiaan naimisissa ja meillä on kaksi ihanaa lasta. Eräs mukava poika alkoi juttelemaan minulle Galleriassa alkuvuodesta.

Molemmilla silloin murheita elämässä, tukea ja yhteinen sävel löytyi heti. Ensin Galleriassa, sitten vaihdettiin mesejä ja lopulta numeroita. Tuntui kuin olisimme tunteneet toisemme aina. Lopulta näimme toisemme kasvotusten. Ensikohtaaminenkin tuntui niin luonnolliselta ja kuin olisi nähnyt läheisen, tärkeän ihmisen pitkästä aikaa. Yhdessä ollaan edelleen kuuden vuoden jälkeen, kihloissa ja avoliitossa. Olin irkissä noin 5 vuotta, lisäilin sinne paljon Kärppä-aiheisia kuvia.

Yhtäkkiä eräs silloin tuntematon tyttö alkoi kommentoimaan lähes kaikkiin jääkiekkokuviini, kuinka hänkin tykkää Kärpistä. Ajattelin heti, että voisin tulla tosi hyvin juttuun tämän tytön kanssa. Ja siitä kaveruutemme alkoi. Juteltiin aluksi pelkästään irkissä ja Facebookissa, kunnes vaihdoimme numeroita. Oltiin noin 3 vuotta "virtuaaliystäviä" kunnes näimme kasvotusten 4,5 vuotta sitten, tietysti samaan syssyyn piti järjestää meno Kärppien peliin.

Sivuston perustaja, nykyisin IRC-Galleriaa pyörittävän yrityksen toimitusjohtaja Jari "Jaffa" Jaanto kertoo, että sivustolla on edelleen noin kuukausittaista vierailijaa sekä uunituore mobiilisovellus.

Muut sosiaalisen median palvelut ovat enemmänkin sitä, että pidetään yhteyttä jo olemassa olevien kavereiden kanssa, Jaanto kertoo. IRC-Gallerian avulla on tiettävästi syntynyt useita parisuhteita. Jaanto kuitenkin toteaa, että palvelua ei varsinaisesti kehitetä deittipalveluna. Esimerkiksi Tinderissä ollaan aika suoraviivaisia, mutta IRC-Galleriassa ihmisten kanssa voi lähteä juttelemaan muutenkin kuin treffit mielessä, Jaanto sanoo.

IRC-Gallerian vanhoille käyttäjille on lähetetty sähköpostikutsuja uuden mobiilisovelluksen testaajiksi. Sen lisäksi se on ladattavissa Android-puhelimille Play-kaupasta. Sovellus on yhä testivaiheessa, mutta syksyn aikana se on tarkoitus saada isomman yleisön tietoisuuteen. Sivut löytyvät tutusta osoitteesta irc-galleria. Moni ei ole, sillä palvelulla on edelleen rekisteröitynyttä käyttäjää.

Tällä hetkellä käyttäjien keski-ikä on reilut 22 vuotta.

Irc galleria mobiili seksi keskustelut -

Huono käytös laskee karmapisteitä. Moderaattori tarkistaa viestin sisällön mahdollisimman pian. Talousuutiset Oma raha Yrittäjä Pörssiuutiset. Seinäjoki Puhetta tulee esimerkiksi siitä, miksi Jodelin kanavat eivät toimi kunnolla, syömisestä, seksistä tai sen puutteesta ja erilaisista terveysongelmista. Yhdessä ollaan edelleen kuuden vuoden jälkeen, kihloissa ja avoliitossa. Jos miinusääniä tulee vähintään viisi, aihe katoaa näkyvistä. Jos aihe on hyvä, voi äänestää sitä ylöspäin. Oltiin noin 3 vuotta "virtuaaliystäviä" kunnes näimme kasvotusten 4,5 vuotta sitten, tietysti samaan syssyyn piti järjestää meno Kärppien peliin. Puheenaiheet ovat samantyyppisiä kuin muissakin kaupungeissa. Moderaattori tarkistaa viestin sisällön mahdollisimman pian.

Kun joku kysyy, mistä olemme toisemme löytäneet, niin kyllähän se hävettää sanoa. Monesti vain kuitataan, että netistä! No kun kyseinen juttu on vielä niin tuore. Kouluaikoina olin kiinnittänyt huomiota vuotta vanhempaan poikaan, mutta en uskaltanut häntä lähestyä. Irc-Galleriassa lopulta laitoin hänelle viestiä, ja tässä sitä ollaan vielä kymmenen vuoden jälkeenkin. Naimisiin mentiin ja lapsikin syntyi keväällä. Kiitos siis IRC-Gallerian perustajille! Tapasin vaimoni Mötley Cruen fanipalstalla Irc-Galleriassa vuonna Heinäkuussa meille syntyi esikoistyttö.

Ja viime joulukuussa kävimme juhlimassa suosikkiyhtyeemme taipaleen loppua Mötley Cruen viimeisellä keikalla Los Angelesissä! Mahtava keikka, mahtava vaimo, mahtava tytär, mahtava sivusto! Näkivät kuvani ja Mese-osoitteeni ja lisäsivät. Riitti kun kerran tai pari päivässä loggautui, silloin näkyi hetken etusivulla juuri loggautuneissa.

Tinderistä olen saanut reilussa 2 vuodessa vain 6 Facebookiin. Noin tunnin päivittäisellä käytöllä. Instagram-kuvapalvelu on yksi sosiaalisen median nykypäivän suosituimpia sivustoja. Palvelu avattiin syksyllä ja sillä on nykyään satoja miljoonia aktiivisia käyttäjiä ympäri maapalloa.

Palvelun ohjeellinen ikäraja on 13 vuotta, mutta nuorempien käyttäjien pääsyä palveluun on vaikeaa, jos ei jopa mahdotonta täysin estää. Sukupuolielimet, naisten nännit tai paljaat pakarat eivät saa näkyä palvelussa. Jos palvelussa ilmiannetaan liian paljastava kuva, tili suljetaan. Säännöt ovat kuitenkin saaneet osakseen paljon kritiikkiä viimeisen parin vuoden aikana, sillä kuten tähän artikkeliin liitetyistä kuvista voi päätellä, niillä ei ole suurta vaikutusta kuvien paljastavuuteen tai vihjailevuuteen.

Yhtä lailla kritiikkiä on kerännyt kuvien muokkaamistrendi, joka näyttää menneen viimeisen parin vuoden aikana todella pitkälle. Filtterien, muokkaussovellusten ja Photoshopin avulla kuvista saadaan kiiltokuvamaisen täydellisen näköisiä.

Koomikon kuvat keräävät suosiota Australialaistaustainen koomikko Celeste Barber https: Internet-radioilla voi olla chat, jonka avulla kuuntelijat voivat osallistua radio-ohjelman sisältöön ja etenemiseen. Kauppaliikkeillä voi olla myös omia chattejä. Ne eivät ole kuitenkaan saavuttaneet yleisön suurta suosiota.

Johtuen chattien suljetusta rakenteesta, tämä kuitenkaan ei välttämättä aina toteudu, koska todennäköisyys sille, että samasta aiheesta kiinnostuneet osuvat juuri kyseiseen chattiin, on paljon pienempi kuin ircissä, jossa käyttäjiä kymmeniä tai satoja tuhansia. Chattaajat ovat tyypillisesti rekisteröimättömiä tai rekisteröityneitä. Chattailijoita voidaan palkita ahkeruudesta tai muista syistä erityisoikeuksilla.

Chatissä on mukana valvojia, jotka ovat samalla chattääjia. Valvojat huolehtivat chatin järjestyksestä. Chatteja on monien internetin palvelujen oheispalveluina. Esimerkiksi Yahoo Groups -sähköpostilistalle tulee automaattisesti chat-palvelu. Chatteja löytyy myös yritysten verkkosivuilta. Chattien käyttöliittymissä on usein ainakin kaksi ruutua. Toisessa isommassa ruudussa on chattailijoiden lähettämät tekstit. Toisessa ikkunassa on chattailijoiden nimimerkit. Nimimerkeissä on joskus statusta ja sukupuolta ilmaisevia korostuksia.

Näiden lisäksi on palkki, johon chattailija kirjoittaa haluamansa tekstin. Chattitekstien ruudussa vierityksen voi useissa ohjelmissa pysäyttää väliaikaisesti. Siten tekstejä voi kelata taaksepäin tarkistaakseen, mitä aiemmin on sanottu.

Chateissa näkyy yleensä muutama kymmenen riviä keskusteluja taaksepäin vieritettäessä. Irkissä näkyy taaksepäin vieritettäessä satoja rivejä usean tunnin ajalta, ja kaikki käydyt keskustelut voi halutessaan tallentaa myös lokitiedostoihin. Chateissa on näiden lisäksi toimintopainikkeita. Tekstin lähettämiseen on painike, mutta yleisesti tekstit lähtevät myös enterin painalluksella tekstin syöttöruutuun.

irc galleria mobiili seksi keskustelut

Irc galleria mobiili seksi keskustelut -

Eräs mukava poika alkoi juttelemaan minulle Galleriassa alkuvuodesta. Jos miinusääniä tulee vähintään viisi, aihe katoaa näkyvistä. Puhetta tulee esimerkiksi siitä, miksi Jodelin kanavat eivät toimi kunnolla, syömisestä, seksistä tai sen puutteesta ja erilaisista terveysongelmista. Vaasa Erikoispiirre on, että pääkanava on ruotsinkielinen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *